Skip navigation
Currently Being Moderated

New to LiveCycle - Submit Email problem

Feb 21, 2007 1:12 PM

When I try to distribute a form LiveCycle wants to attach the form to my email. I'm using Yahoo mail. The LiveCycle attachment specifies the folder for the attachment but I've tracked it down to a hidden system folder.

Is there a way to specify the folder that is being used for attachments?
Am I doing something wrong?

TIA
 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Feb 21, 2007 2:16 PM   in reply to (Denis_de_Leon)
    Hi Denis
    Could you please provide more context.
    Thanks,
    Howard
    http://www.avoka.com
     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Feb 22, 2007 12:32 PM   in reply to (Denis_de_Leon)
    This forum is for Adobe LiveCycle Workflow, which is a server-based product. Your issue is an Acrobat 8 issue. Try posting your question in the Acrobat forum.
     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Sep 5, 2008 7:09 AM   in reply to (Denis_de_Leon)
    How do I make all fields read only when submitting an interactive PDF using the email submit button
     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jan 15, 2009 12:16 PM   in reply to (Denis_de_Leon)
    With live cycle designer's template form generator, I try to check functionality by saving one of the default templates and filling it out in Acrobat 8. No matter what email address I've previously selected, the form is never received in any form at any of the addresses I've specified. This is a very basic issue I am unable to resolve. Please advise!
    Very respectfully
    jivajiva (President Club Services)
     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Mar 30, 2009 1:02 PM   in reply to (Denis_de_Leon)
    I have created a form and it looks fine until I distribute it. As soon as I do that the format changes and some check boxes have a heavy border box and some don't. The forms just look unprofessional which is frustrating because I've spent ages trying to get them to look right. I've made the check boxes the same size, alignment etc and it's all looking good until I hit the distribute key then, hey presto the format changes. Helppp. It's drivin me crazy! Jan
     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Mar 25, 2010 8:33 AM   in reply to (Denis_de_Leon)

    I currently have Adobe CS4 now.  The problem I am having is with the form emailing to the person I specified in the Email Submit button.  Instead, it wants to email to me.  I never had this problem with the previous version.  I create a form, I add a person to the submit email, I distribute the form, they ask me for an email again, and now when they fill out the form, it sends to me instead of the person I specfied in the form itself.

     

    So, I had to reinstall LiveCycle because I moved to Windows 7.  I created a form for a user again.  I put her her name as the Submit to Email.  When I distributed, it asked for an email there as well like before.  This time I put her email in that place.  Now, of course, it emails to her, but if I try to create a new form now for someone else, it still wants to email to the prevous person.

     

    Does anyone know why this is happening or how I can fix it.  LIke I said, I never had this problem with the prevoius LiveCycle.

     

    Thanks.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jun 27, 2011 10:50 PM   in reply to cmyers1130

    cmyers1130,

     

    Correct me if I'm wrong, but isn't the purpose of the form to send it to your e-mail address, since you're the one receiving the form? What is your intended function by having the e-mail sent to the receipient?

     

    Regards,

    Lewis

    latest seo techniques

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)