Skip navigation
Currently Being Moderated

Rendering issue with the navigation tree in AdvancedDataGrid

Dec 1, 2009 9:54 PM

I need to display a hierarchical data in ADG.I am using HierarchicalGroupData with an xml as the dataprovider.I am facing a rendering issue when i am expanding any particular node for the first time.What happens is that there is a delay before the items in the tree are displayed(By this time the items in the other normal columns will be displayed and the tree column for the opened node will appear blank for a second).When i collapse and expand it again , it is not happening.It happens just the first time only.

 

Any help in this matter will be appreciated.

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Dec 2, 2009 12:37 AM   in reply to flex2008

    Perhaps the delay is caused by the creation and initialization of your renderers. Can you post the code for your grid and renderers?

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jan 18, 2010 3:34 AM   in reply to flex2008

    I tried the sample and it seems to be working fine.

    Can you post the sample application with your latest code changes?

     

    -Sameer

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jan 21, 2010 10:49 PM   in reply to flex2008

    It seems to be an issue with using Containers as renderers. Please log a bug here - http://bugs.adobe.com/flex

    I tried with a simple (very basic) renderer extending UIComponent (containing a Label) and things are working fine.

    I've attached the renderer for your reference, you can add more things to the renderer and use it.

    Attachments:
     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points