Skip navigation
Currently Being Moderated

FB4 + Blueprint not working

Jul 23, 2009 7:50 AM

Installed Blueprint on my standalone copy of FB (Mac version).  The blueprint icon is displayed in the taskbar (top), but when I click it a blank dialog box pops up.  You can't enter text, or anything.

 

Don't know if this is a known bug or installation error.

 

Please advise.

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Jul 30, 2009 11:08 AM   in reply to mikekay01

    Hi!

     

    Sorry for the trouble. Are you still experiencing this problem? Which OS version are you using?

     

    Thanks!

     

    Mira

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jul 30, 2009 6:54 PM   in reply to mikekay01

    Hi Mike,

     

    I am not sure why this is happening. Can you please try uninstalling Blueprint and then installing it again?

    You can uninstall plugins by going to Help->Software Updates->Manage Configuration.

     

    Have you tried Blueprint in Flex Builder 3? Does it work for you there?

     

    We sometimes have problems if you install the plugin versions of FB4, but we haven't been experiencing problems with the standalone application.

     

    Thanks!

     

    Mira

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Aug 9, 2009 1:13 AM   in reply to mikekay01

    Same here. Blueprint installs fine but displays blank screen and no available input fields.

    FB4 standalone.

    Mac OS X 10.5.7

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Aug 10, 2009 12:56 AM   in reply to Ulysses22222

    Correction, it works.

    It took me some time to figure out how.

     

    The problem is usability.

    If I maximize the editor, an icon is displayed at the bottom, and if I click on it, then I get the blank screen.

     

    For everyone with the same problem, you need  to select some text and then press on the icon at the top of the screen.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Sep 19, 2009 5:11 AM   in reply to Ulysses22222

    I have the same problem. I click on the blue icon and a blank input text appears, but I can't interact with it.

     

    Once I closed it, I can't make it to reappear.

     

    I'm under Mac OS 10.6.1 using Flash Builder last build.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Oct 9, 2009 3:40 AM   in reply to mikekay01

    I have the same problem under Windows XP and Flash Builder 4 beta 2.

     

    I'm getting a blank popup with no possibility of typing anything in and no blue icon to initiate a search.

    Same thing if I manually open up the Blueprint view from the other views selector. It just displays a blank view with the word "Blueprint" in default text and no search bar.

     

    edit:

    Oh and once I close the popup, I can't get it showing again.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Oct 11, 2009 6:43 PM   in reply to mikekay01

    The same is here.

    Can't enter a text.

     

    Windows 7

    Flash Builder 4 beta 2

    BluePrint 1.3.0

    default browser Firefox 3.5.3

     

    after a click on the icon, I see blank field(without icon).

     

    The HTML source of the field is:

     

    <HTML><HEAD><TITLE>Blueprint</TITLE></HEAD><BODY><p> </p></BODY></HTML>

     

     

    error log from Flash Builder

    http://pastebin.com/m4465853

     

    Configuration Details from Flash Builder

    http://pastebin.com/m1e4c7277

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Oct 12, 2009 12:37 PM   in reply to Yura B

    Hi Yura and Thornmane,

     

    Sorry for your troubles. We have not done extensive testing with the new FB Beta. We will do our best to resolve these issues in the next release. Thank you for your feedback.

     

    Mira Dontcheva

    Research Scientist

    Adobe Systems

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Oct 22, 2009 8:19 PM   in reply to mikekay01

    I am running Windows Vista Home Premium and I am having the exact same problem.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Oct 23, 2009 1:15 AM   in reply to tgrice1952

    You'll find a lot of plug for flexbuilder 3 aren't going to work with builder 4 until they get updated, i was told to hooks into builder had changed. Don’t hold me on this tho. Just something i heard.

     

     

     

     

     

     

    tinylion development & design

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jan 18, 2010 10:05 PM   in reply to Ulysses22222

    Yes exactly the same problem. Most of the time the popup just goes blank and never loads anything.

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points