Skip navigation
Currently Being Moderated

getting error as pmd runs during build

Dec 12, 2009 11:41 AM

An internal error occurred during: "add markers job".

Index: 0, Size: 0

 

 

get this alert sometimes during build.
with
pmd nature added
monitorize set
latest builder 4 (stand alone)
trunk flex sdk
latest version of PMD

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Dec 13, 2009 4:38 AM   in reply to Glenn Williams

    I have seen this error also. It seems to appear once in a while. Probably more often if you activate the "monitorize" option.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Dec 13, 2009 6:56 AM   in reply to Alex Albericio

    I am pretty sure that Xavi is aware of it, but just in case, could you open a bug in JIRA, and attach the stacktrace from the Error log?

     

    Thanks

     

    Xavier

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Dec 15, 2009 11:04 AM   in reply to Xavier Agnetti

    It just happened.

     

    I think it's kind of random but my last steps have been: run FlexPMD in a project, switched to another project and run it again.

     

    Message:

     

    An internal error occurred during: "add markers job".

     

    Exception stack trace:

     

    java.lang.IndexOutOfBoundsException: Index: 0, Size: 0

    at java.util.ArrayList.RangeCheck(ArrayList.java:547)

    at java.util.ArrayList.get(ArrayList.java:322)

    at com.adobe.ac.pmd.eclipse.flexpmd.utils.FlexPMDMarkerUtils$1.run(FlexP MDMarkerUtils.java:143)

    at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:55)

     

    Session data:

     

    eclipse.buildId=M20090917-0800

    java.version=1.6.0_16

    java.vendor=Sun Microsystems Inc.

    BootLoader constants: OS=win32, ARCH=x86, WS=win32, NL=es_ES

    Command-line arguments:  -os win32 -ws win32 -arch x86

    Regards,
      Alex

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Dec 17, 2009 12:44 AM   in reply to Alex Albericio

    Hi Alex,

     

    I created an issue in Jira some few days ago: http://bugs.adobe.com/jira/browse/FLEXPMD-130

     

    You get this error when you fix all the violations of a class an flexPmd is re-executed on it.

     

    I have fixed it locally and will be solved in the next drop.

     

    Cheers

    Xavi Beumala

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Dec 17, 2009 1:33 AM   in reply to Xavi Beumala

    Cool. Thanks

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jan 26, 2010 1:22 PM   in reply to Xavi Beumala

    Hey is there any way you can push out a patch for this... or suggest a workaround... ?  Maybe clear the pmd cache files?

     

    I just had to remove my pmd project nature because this error is coming up everytime i build...

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Feb 10, 2010 12:04 AM   in reply to Glenn Williams

    +1 same problem here

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Feb 12, 2010 2:41 AM   in reply to Jens Chr

    Hi Jens and all,

     

    I know it's been some few months since the beta for FlexPMD plugin was first released and that this issue has been annoying all of us since then. I'll try to find sometime to look into this between next week and the other in order to fix it and allow a smoother workflow.

     

    Sorry for any inconvinience

    Xavi

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Feb 12, 2010 4:09 AM   in reply to Xavi Beumala

    Thanks for the reply Xavi. I'll just wait for the update then

     

    J

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Mar 24, 2011 7:14 AM   in reply to Jens Chr

    This bug is still present in FlexPMD 1.2 and Flash Builder 4.5 i6 - or is something wrong with my configuration?

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 20, 2011 6:32 PM   in reply to BorekB

    I am also getting this error (as is the rest of my team), FlexPMD 1.2 and Flash Builder 4.0.1

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 21, 2011 12:00 AM   in reply to promedsteve

    Try updating to this yet-to-be-released plugin version http://rialvalue.com/flexPmd/updateSite/ it should fix this problem. I'll try to package and release it asap

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 21, 2011 12:23 AM   in reply to Xavi Beumala

    Thank-you so much, that worked a treat!

     

    -- Steve

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 27, 2011 1:02 PM   in reply to Xavi Beumala

    Thanks a lot Xavi. This is probably the only article that helped me solve my problem .

     

    Cheers,

    Naveen

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points