Skip navigation
Johannes Lehninger
Currently Being Moderated

Exception thrown while calling back a DSC componentcom/adobe/edc/policy/APSDocumentServicesManagerHo

Apr 1, 2009 11:49 PM

Hi,

on starting LC 8.2 Server I get this error,
2009-04-02 09:40:00,031 ERROR [STDERR] 02.04.2009 09:40:00 com.adobe.idp.scheduler.callback.ServiceCallbackHandler execute
SCHWERWIEGEND: Exception thrown while calling back a DSC componentcom/adobe/edc/policy/APSDocumentServicesManagerHome

any ideas what went wrong?

regards
Johannes
 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Jul 5, 2010 7:11 PM   in reply to Johannes Lehninger

    Hi Johannes,

     

    did you ever find out what the underlying issue is/was? Having the same problem, on LC ES 2 though:

     


    2010-07-06 11:24:54,605 INFO  [com.adobe.idp.dsc.startup.DSCStartupServlet] Install and start of components complete. Now starting core asynchronous services ...
    2010-07-06 11:24:54,980 ERROR [STDERR] 6/07/2010 11:24:54 AM com.adobe.idp.scheduler.callback.ServiceCallbackHandler execute
    SEVERE: Exception thrown while calling back a DSC componentcom/adobe/edc/policy/APSDocumentServicesManagerHome
    2010-07-06 11:24:55,011 INFO  [org.quartz.core.JobRunShell] Job APS_PRINCIPALKEY_REKEY_JOB_GRP.APS_PRINCIPALKEY_REKEY_JOB threw a JobExecutionException:
    org.quartz.JobExecutionException: java.lang.Exception: java.lang.IllegalStateException [See nested exception: java.lang.Exception: java.lang.IllegalStateException]

     

    Cheers

    Kai

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Sep 23, 2010 7:17 PM   in reply to Johannes Lehninger

    As am I,

     

    I manually installed LC ES2 into a new JBoss/mySQL instance following the manual install instructions here:

     

    http://help.adobe.com/en_US/livecycle/9.0/prepareinstallsingle.pdf

    http://help.adobe.com/en_US/livecycle/9.0/install_jboss.pdf

     

    Then, applied the SP1, now I get this exception every ten minutes on the dot.

     

    2010-09-24 00:00:00,038 ERROR [STDERR] 24/09/2010 00:00:00 com.adobe.idp.scheduler.callback.ServiceCallbackHandler execute

    SEVERE: Exception thrown while calling back a DSC componentcom.adobe.edc.common.EDCException

    2010-09-24 00:00:00,076 INFO  [org.quartz.core.JobRunShell] Job APS_PRINCIPALKEY_REKEY_JOB_GRP.APS_PRINCIPALKEY_REKEY_JOB threw a JobExecutionException:

    org.quartz.JobExecutionException: java.lang.Exception: ALC-DSC-003-000: com.adobe.idp.dsc.DSCInvocationException: Invocation error. [See nested exception: java.lang.Exception: ALC-DSC-003-000: com.adobe.idp.dsc.DSCInvocationException: Invocation error.]

    at com.adobe.idp.scheduler.callback.ServiceCallbackHandler.execute(Servi ceCallbackHandler.java:102)

    at org.quartz.core.JobRunShell.run(JobRunShell.java:202)

    at org.quartz.simpl.SimpleThreadPool$WorkerThread.run(SimpleThreadPool.j ava:529)

    Caused by: java.lang.Exception: ALC-DSC-003-000: com.adobe.idp.dsc.DSCInvocationException: Invocation error.

    at com.adobe.idp.scheduler.callback.ServiceCallbackHandler.execute(Servi ceCallbackHandler.java:101)

    ... 2 more

     

    Any suggestions on how to check the callback schedule for the misbehaving callback ?

     

    Jason.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Sep 24, 2010 3:48 AM   in reply to jhendry

    Hi Jason,

     

    Does this problem come even after server restart?

     

    Thanks,

    Hina

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Oct 1, 2010 6:25 AM   in reply to Hina Rastogi

    I'm seeing these same errors too.  Anyone have any luck figuring out the issue?

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Oct 27, 2010 6:58 AM   in reply to gilgoodridge

    Hi All,

     

    Did anyone find a resolution to this problem? even i am facing the same issue.

     

    On one of the blogs i found a resolution, tried it but it seems not to work.

     

    1) Stopped lc server

    2) cleared out all temp files and caches

     

    Restarted App server, but it doesn't work. still the same error message every 10 minutes

     

    The blog also states to do the following steps

    4) Reinstall the ES 2 server patch

    5) Restart server - came up without error

     

    So did anyone else try these steps, and resinstalling SP1, is it required.

     

    ~

    Hkin

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 23, 2012 1:47 AM   in reply to hkin

    Hi All,

     

    Did anyone solve this issue ..

     

    I am facing the same issue.

     

    Regards--

    Chalukya.

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)