Skip navigation
geirea
Currently Being Moderated

Still bug in the print module in LR3.4Rc

Apr 26, 2011 1:06 PM

There is still a bug in the printmodule. I have reported this earlier for LR3.3

 

Using custom package, and choose a border ie. on 20 pt. The preview look perfect, but on the outputted image,  20 pt is missing.

 

This may easily tested by just using a file as a print destination.

 

I miss a working border function!! As this works now, it is useless.

 

Geir

 
Replies
  • Benjamin Warde
    64 posts
    Sep 8, 2010
    Currently Being Moderated
    Apr 27, 2011 9:54 PM   in reply to geirea

    Hi Geir,

     

    Borders seem to work fine for me.  Keep in mind, the borders are always white, so if your page background is white, you're not going to see the border (unless two photos are overlapping).  The black edge that appears around the border when you view it in Lightroom is just there so that you can see that you've applied a border.  If you want a colored border, use the "Inner Stroke" feature, and the color of your choice.

     

    -Ben

     
    |
    Mark as:
  • Benjamin Warde
    64 posts
    Sep 8, 2010
    Currently Being Moderated
    Apr 27, 2011 10:37 PM   in reply to geirea

    Hi Geir,

     

    Thanks for the clarification.  Yes, I see the problem that you're talking about.  I'll get this issue reported in our bug database.

     

    Thanks,

    Ben

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points