Skip navigation
Currently Being Moderated

Facebook Export Broken

Apr 17, 2011 6:32 PM

Been working for months now, now all of a sudden I'm getting...

this is a problem on Windows and MAC

{"error":{"type":"OAuthException","message":"Error validating application."}}

 

 

Aparently the API on facebook changed and Adobe needs to provide a fix please!!!

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Apr 18, 2011 7:49 AM   in reply to dtsoden

    Facebook did change the API, but that was several months ago.

     

    Facebook made a change to make it work again.  Make sure you have latest Facebook update.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 18, 2011 8:04 AM   in reply to dtsoden

    THis is not a Bridge problem, it is a Facebook problem, so you need the Facebook updates.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 18, 2011 8:53 AM   in reply to dtsoden

    Check out this link which hopefully will get you up and running.

     

    http://forums.adobe.com/message/3354199#3354199

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 18, 2011 9:26 AM   in reply to dtsoden

    This may be the case where Facebook changed something again.  Here is a link in the Mac forum that shows the same problem.  http://forums.adobe.com/thread/839763?tstart=0

     

    I don't do Facebook, but is there a forum there also to see if something has changed?

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 18, 2011 9:55 AM   in reply to dtsoden

    Bridge staff does not read these posts every day, so you might want to post the problem in the Bug Forum.  They do read that.  Just say it looks like Facebook has again changed the API and would like conformation and pressure to get the two to talk again.  You can also reference the Mac post.

     

    And let the readers know it a solultion is reached.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 18, 2011 10:24 AM   in reply to dtsoden
     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 18, 2011 12:03 PM   in reply to dtsoden

    I've been able to duplicate this, and also I see that Bridge is no longer listed as one of my authorized apps on Facebook. As an interesting side note, Lightroom's Facebook publish service works just fine.

     

    I suspect this is a problem on the Facebook side, but I went ahead and submitted it to both Adobe and Facebook.

     

    mh++

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 27, 2011 1:12 PM   in reply to dtsoden

    my facebook export is also broken. it wont athenticate with facebook. it did when i first installed adobe photoshop cs5. i wonder if uninstalling and reinstalling CS5 would let me re athenticate with facebook? I wish i could just reinstall bridge.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 27, 2011 1:17 PM   in reply to jayih51

    Not a Bridge problem.  Contact Facebook.   See this link.  http://forums.adobe.com/thread/839333?tstart=0

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 28, 2011 4:18 AM   in reply to Curt Y

     

    We have contacted with Facebook, they refuse to re-enable Bridge application ID. We are still communicating with Facebook to resolve this issue, but it seems this can’t be done in a short time. Sorry for inconvenient.

     

     

    Bridge Quality Engineer

    Chenglong

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 10, 2011 9:23 AM   in reply to dtsoden

    Any new progress on this

    issue?

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points