Skip navigation
dmendoza2
Currently Being Moderated

Flash Animation: Font Not Displaying Correctly

Apr 14, 2011 4:05 PM

Hi all!

 

I am having a problem with a Flash animation in Captivate that seems like it should be an easy fix, but I can't seem to figure it out.

 

I have a very simple Flash animation that I developed in CS5. It previews in Flash perfectly, play correctly in Flash Player, but when I insert it into Captivate 4 the fonts do not display correctly. Capital letters are missing as well as other letters.

 

It's not a matter of AS2 vs. AS3 as I have already tested that. It also is not a frame rate or version issue as I have confirmed they are the same rates and the same version.

 

Can anyone shed any light? Anyone else had this same problem? Any guidance or suggestions would be much appreciated.

 

Thanks!

Daniel

 

Screen shot:

screen_shot.png

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Apr 14, 2011 4:15 PM   in reply to dmendoza2

    Hi dmendoza2,

     

    Did you embed your fonts into the flash animation?  Make sure all characters necessary are embedded.

     

    Jim Leichliter

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Aug 9, 2011 4:47 AM   in reply to dmendoza2

    I am having the same problem (AS2-animation in CP4-project). I embedded

    all the fonts in Flash ....

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Aug 9, 2011 4:49 AM   in reply to Chris_Cap

    I first built the project in Flash CS5. I builded the project again in Flash CS3 and this solved the problem.

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points