Skip navigation
oursmartweb
Currently Being Moderated

Links do not work in Browser Lab

Oct 18, 2011 6:31 PM

Tags: #don't_load

I'm a Website Designer in Springfield Mo. I am trying to test my website: oursmartweb.com and I cannot click on the links within Browser Lab (when testing pages and websites). It shows the mouse pointer turning into a hand (as if it's a link) but it's just sitting there.

 

Is there a solution to this?

 

Thanks,

 

oursmartweb

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Oct 19, 2011 10:03 AM   in reply to oursmartweb

    I tried it and it works for me. I clicked on Contact Us and a new set of screen shots were generated.

     

    When you roll the mouse over the link you see the hand cursor... do you also see the tooltip with the link appear?

     

    When you click, are you Ctrl-clicking (Windows) or Cmd-clicking (Mac)?

     

    Thanks,

    Mark

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Oct 19, 2011 12:03 PM   in reply to oursmartweb

    I'm not sure why the tooltip is not appearing, it contains instructions for how to make the clicks work. Try holding down the Command key when you click on a link and see if that fixes your issue.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Oct 20, 2011 2:53 PM   in reply to oursmartweb

    Hi,

     

    As a BrowserLab QE I would like to know more about this issue - mouse turns into finger but the tooltip is not visible:

    1. What was the Flash Player version installed on your MAC?

    2. How long your BrowserLab session had been opened or was it a new session?

    3. To resolve the issue - did you try on a different browser. Ar eyou still seeing the issue on MAC Chrome?

     

     

    Thanks,

    Archna

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points