Skip navigation
EdgarJacoby
Currently Being Moderated

Bug! Flash Streaming does not work with Firefox and FP 11.1.102.62

Feb 18, 2012 11:41 AM

Tags: #bug #swf #firefox #verification #streaming #referer #referrer

Hi,

 

RTMP Streaming from Adobe FMS does not work if SWF-Verfication with Referer Check is enabled

 

SWF-Verfication with Referer Check  is a imported Feature for all legal VoD sites. Without this, there is no access control for publisher.

 

Reason: Referer is not send by Flash plugin

 

Steps to Reproduce: Install FF and try to view a legal video from major vod site

 

We have reproduced this an several machines with XP, Win7 32 + 64 and different Firefox Browsers Version > 9

 

Regards

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Feb 18, 2012 5:42 PM   in reply to EdgarJacoby

    If you want to report a reproducible bug, please do it here: https://bugbase.adobe.com/

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Feb 19, 2012 10:23 AM   in reply to EdgarJacoby

    I have the same problem, I get a black screen with "Connection failed". It works with all other browsers (IE, Opera, Chrome, Safari)

    On the server (FMS 4.5), logs say : "unknown pageurl http://www.site.com, rejecting connection -"

    Meaning well that what Edgar says is correct

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Feb 20, 2012 1:55 AM   in reply to EdgarJacoby

    Can you provide a link to an example where this occurs?

     
    |
    Mark as:
  • Chris Campbell
    9,447 posts
    May 4, 2010
    Currently Being Moderated
    Feb 21, 2012 1:36 PM   in reply to Pat Willener

    Yes, please post back with a sample URL and steps to reproduce.

     

    Thanks,

    Chris

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Feb 24, 2012 3:44 PM   in reply to EdgarJacoby

    Hi,

     

    I have the same issue with swf/html protection, i've got connection failed only on Firefox  !!

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Feb 25, 2012 6:13 AM   in reply to morsijallouli

    When I use firefox10.0.2 and flash player 11.1.102.62 to access http://mytv.tvb.com/live/hdj#page-1, it shows "Failed to connect to the server, please try again". But, it's ok when I use Internet Explorer or Chome. There is no problem in firefox if I used the ealier version flash player.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Feb 28, 2012 5:09 AM   in reply to EdgarJacoby

    I suspect that it is related to JW Player, as with me it is working with the 5.2 player, but not with the 5.8 (After having disabled allowedHTMLdomains.txt, and kept allowedSWFdomains.txt unchanged)

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Feb 28, 2012 7:25 AM   in reply to EdgarJacoby

    Hello,

     

    I'm using Windows 7 with Firefox and Seamonkey with Flash Player 11.1.102.55 and i can play

    this video with jwplayer.

     

    http://www.vallesvisio.cat/videos.php?fitxer=5658&autostart=1

     

    When i upgrade to Flash Player 11.1.102.62, error "Stream not found:"

     

    I downgrade Firefox to 8.0 and Seamonkey to 2.5 and i can play this video.

     

    I downgrade Firefox 10.0.2 with Flash Player 11.1.102.55 and i can play this video.

     

    With Google Chrome 17.0.963.56, Opera 11.61 1250, Safari 5.1.2 and Internet Explorer 9.0.8112.16421

    and flash player 11.1.102.62 i can play ok this video.

     

    I tested with Mac Os X Lion 10.7.3 and Seamonkey 2.7.2 and Firefox 10.0.2 with

    Flash Player 11.1.102.62 and the same error.

     

    The Jwplayer version is 5.9.2128

     

    I downgrade Jwplayer to version 5.2.1151 and the same error success.

     

    Can you test and resolve it?

     

    Thanks.

     
    |
    Mark as:
  • Chris Campbell
    9,447 posts
    May 4, 2010
    Currently Being Moderated
    Feb 29, 2012 2:07 PM   in reply to Xavier-VVisio

    Thank you guys for posting links.  I've been able to reproduce this and will be entering an internal bug on this immediately.  Could one of you please open a new bug report on this over at bugbase.adobe.com?  Please post back with the URL so that others affected can add their comments and votes.

     

    I'll link the bugs together once that is done.

     

    Chris

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Feb 29, 2012 2:12 PM   in reply to Chris Campbell

    The bug has already been reported and has quite a growing thread, through it is currently in "ToTest" status with reason "CannotReproduce" - I'm assuming that will change now that you have reproduced the issue.  Here's the link to the bug:

     

    https://bugbase.adobe.com/index.cfm?event=bug&id=3117684

     

    Thanks so much, Chris!

     
    |
    Mark as:
  • Chris Campbell
    9,447 posts
    May 4, 2010
    Currently Being Moderated
    Feb 29, 2012 2:23 PM   in reply to rrosamond

    Thanks for the link, I missed that from the thread above.  I've added an internal bug (3126951) and linked the two together.

     

    Chris

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Mar 30, 2012 8:50 PM   in reply to cshohk

    Today I install the new newest flash player 11.2.202.228. My firefox is 11.0 now. Now, I can veiw all programmes in http://mytv.tvb.com/ with firefox. No problem now.

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)