Skip navigation
thierry.dehove
Currently Being Moderated

bug LR 4 from Library to Catalog

Mar 9, 2012 11:23 AM

Hi Guys

big fan of this soft since a while, I am editing all my photos with it and yesterday, I got the 4 but right from the begining, I got a bug

from Library to Develop, when I am pressing on my photo D, I don't see any of my photos... what is wrong ?

 

I have checked from 10 catalogs LR3, this bug appear for 80% of my catalogs

 

 

Thanks so much for your help,

Thierry

http://www.thierrydehove-photography.com/

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Mar 15, 2012 2:17 PM   in reply to thierry.dehove

    Select a folder in your catalog and press D. You will see the photos from the folder.

    Select a collection in your catalog and press D. You will see the photos from the collection.

    Select a parent folder (0 photos displayed/no photos from subfolders enabled) and press D. You will NOT see the photos from the folder as it contains 0 photos.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Mar 15, 2012 5:34 PM   in reply to thierry.dehove
     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 23, 2012 6:23 PM   in reply to thierry.dehove

    Download 4.1 RC and it didn't fix the problem. 20-25% of photos are not shown, i.e. black. Disappointed

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points