Skip navigation
griff@margamcc.com
Currently Being Moderated

Flashplayer 11 and Android 4.0.3 ICS

Mar 31, 2012 10:07 AM

Recently purchased an Android tablet - http://www.chinatabletspcs.com/Onda-Vi30W-8-Inch-Android-2-3-Tablet-PC -Capacitive-Touch-Screen-RK2918-ARM-Cortex-A8-1000MHz-512MB-DDR2-8GB-W ifi-3G-Flash10-2-OTG.html - running Android ICS 4.0.3

 

I've downloaded and installed the latest Flashplayer using Google Play and everything seems to work OK but when my daughter tries to access the Moshi Monsters website - www.moshimonsters.com - the Flash part of the page doesn't load. I get the logo, the navigation bar - News, Forum, Help, Membership, Shop - and the company info at the bottom of the page but nothing else. I'm using the browser that was pre-installed on the tablet, presumably the standard Android browser.

 

I'm a bit of a noob in all of this but, from reading the Flashplayer system requirements, I reckon it should work - am I wrong or, at the very least, doing something wrong?

 

Thanks,

 

Matt.

 
Replies
  • Chris Campbell
    9,456 posts
    May 4, 2010
    Currently Being Moderated
    Apr 2, 2012 11:52 AM   in reply to griff@margamcc.com

    Hi Matt,

    If you go to the following page, do you see flash content displayed?  If so, what version is reported back?

     

    How do I do a clean install of Flash Player?

     

    Chris

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 9, 2012 2:49 AM   in reply to Chris Campbell

    I have a similar problem my tablet is a archos g9 16 gb turbo.

    ( http://tweakers.net/pricewatch/290609/archos-101-g9-turbo-16gb-1-komma -2ghz-%28501862-501888-535582%29-zwart.html#tab:info )

    In my case there are a few Kixeye games that won't play eg. warcommander and battlepirates however backyard monsters will start correctly.

    Warcommander and battlepirates will give me the loading status with the correct screen but when the game screen should pop up it just stops.

    Only thing i get then in my screen is a play button and when i click it it will just load again and give the same screen.

    On some occasion it will pop out of the browser to my main screen but i think that's more the archos then the issue.

    Screenshot_2012-04-09-11-32-49.png

    I have installed flash 11 player via the market several times and get the following message when i check the version on your website.

    Screenshot_2012-04-09-11-26-04.png

    I also tried several browsers (dolphin HD, firefox and the standard browser on teh archos)) they all experience the same problem.

    Also changed the settings in the different browsers (eg. browser flash, HTML and desktop version on the standard)

    javascript was enabled en plug-ins was set to always on.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 9, 2012 5:11 AM   in reply to griff@margamcc.com

    unfortunatley mine is up-to-date so no solution there.

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points