Skip navigation
pjfarr
Currently Being Moderated

Latest update 11.2.202.228 causing issues

Apr 12, 2012 7:46 AM

Tags: #flash_player #playback_issues #version_11.2.202.228

I'm a musician and have a custom Flash-based media player on my webpage. It has worked flawlessly since I created it a few years ago. After the update to version 11.2.202.228, it has now ceased to work. Clicking on the buttons, controls, and playlist items does nothing now. It happens in Windows 7 and Vista (both up to date), and in IE 8, Firefox, Opera, and Safari (also all up to date). The only system it still works on is my Android tablet.

 

Following the instructions provided elsewhere here, I managed to revert back to the previous Flash version and all was well again. However, I don't want to continue using an insecure version. Also, my main concern is others visiting my webpage and not having a functioning media player. Is there anything that can be done about this?

 

~PJ

 
Replies
  • Chris Campbell
    9,446 posts
    May 4, 2010
    Currently Being Moderated
    Apr 13, 2012 5:08 PM   in reply to pjfarr

    Could you please open a new bug report on this over at bugbase.adobe.com?  We'll need steps to reproduce and a link to your site (or code/.swf)  If you'd like to keep anything private, please feel free to email me at ccampbel@adobe.com with your bug number and forum url and I'll add the attachments for internal use only. 

     

    Finally, please post back with the URL so that others affected can add their comments and votes.

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points