Skip navigation
Currently Being Moderated

Link to spry css broken in template or child pages

Apr 13, 2012 3:01 PM

Tags: #template #dreamweaver #links #css #menu #code

Hi,

on the following pages the spry menu is not displaying properly.  I did notice that in the template pages the link ref was missing ../ at the beginning.  Having added this and updated the templates and child pages (these were also uploaded to the server) I thought that would solve the problem.  But it doesn't look as though the change in the link ref has updated correctly.

 

http://davidcoshdesign.com/nea/lighting_decorative.html

http://davidcoshdesign.com/nea/lighting_functional.html

http://davidcoshdesign.com/nea/news.html

http://davidcoshdesign.com/nea/links.html

http://davidcoshdesign.com/nea/blog.php

 

 

 

http://davidcoshdesign.com/nea/lighting_functional_wall.html

 

This one appears not to be linking properly to the template?  At leats, I think that's the problem.  The template is in the correct folder and uploaded to the server.

 

I have noticed on this site that when I make a new page based on any of the site templates, when I look at the coding in DW, there are references to the local site 'root' folder.

 

Have I messed up the links to templates etc on site-wide basis?  Do I need to go into 'Manage Sites' to sort this out?

 

Any pointers, would be great.

 

Thanks to everyone that has helped recently!

 

RP:)

 
Replies

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points