Skip navigation
Currently Being Moderated

Why I can't install any of the Adobe Touch Apps on my Motorola Xoom?

Apr 21, 2012 10:14 AM

Why I can't install any of the Adobe Touch Apps on my Motorola Xoom? I have being asking this the last 4-5 months and still no answer. Have the same problem as Zenithink ZT http://forums.adobe.com/message/4332465

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Apr 21, 2012 3:10 PM   in reply to GeekGirl306a

    Ignacio from Adobe mentioned in that thread that a hardware reset helped to clear the issue up. Maybe it's time for a wipe?

     

    Using a Motorola Xoom (Wi-Fi model) here. Have both Photoshop Touch and Kuler installed with no problems.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 28, 2012 11:57 AM   in reply to GeekGirl306a

    Hi GeekGirl306a,

     

    Sorry to hear about your difficulties. Can you post a screen shot of "About this tablet" info like Warunicorn did for his Xoom in the thread you referenced?

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 30, 2012 4:10 PM   in reply to GeekGirl306a

    Thanks for the screen shots.

     

    Do you get the same result from the Play Store app versus the browser?

     

    If so try the following:

     

    Open Apps > Play Store > Settings (may have to use the three bars in the upper right-hand corner)

     

    In the Settings go to Content filtering, in there make sure everything this checked

     

     

    If issue persists after that go to Apps > Settings > Manage applications

     

    Find Google Play Store, try clearing the cache there and then try again

     

    Do you have a USB storage device connected?

     

    -Dave

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 1, 2012 10:00 AM   in reply to GeekGirl306a

    Thanks for testing those things. I did a Google search related to the error and it looks like there are others that face this same problem. I had couple more questions

     

    - Sometimes the error can be related to the country you're in. What country are you in and what country was the device purchased from?

    - Not sure if this is a factor but is this an unrooted device, (the original OS for the tablet)?

    - Have you purchased any other apps since you've been having this problem? (wondering if its unique to just Adobe app or other apps too)

     

    -Dave

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 1, 2012 10:45 AM   in reply to GeekGirl306a

    What's that darker blue icon in the lower right? (The one with the solid diamond shape with a checkmark on it.) I recognize the other lighter blue icons but not that one. Just curious as I'm wondering if maybe an installed app is preventing things from working correctly.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 2, 2012 9:50 AM   in reply to GeekGirl306a

    I'm wondering if this is a Google Play issue related to the country you are in.

     

    I was looking at these threads

    http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=16845

     

    http://support.google.com/googleplay/bin/static.py?hl=en&page=known_is sues.cs&ki_topic=1319135

     

    I'm wondering if this ongoing issue applies to your situation

     

    Paid apps not available in territories


    We've received reports that some users living in a territory don't have access to the same Android apps on Google Play as that territory's parent country, and we're investigating this issue.

     

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 2, 2012 4:18 PM   in reply to GeekGirl306a

    Glad it finally worked

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 6, 2012 4:26 PM   in reply to GeekGirl306a

    I think it is a Google Play issue they are actively working on. I'd recommend just waiting a few days and then trying again.

     

    There is an option to open report an issue with Google Play on this link too

    http://support.google.com/googleplay/bin/static.py?hl=en&page=known_is sues.cs&ki_topic=1319135

     

    you could confirm that that indeed is whats going on

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 21, 2012 7:57 AM   in reply to GeekGirl306a

    Yeah, I saw reports from other users about Content filtering being a possible cause. I think I mentioned that somewhere in this thread as something to check. Regardless, glad you finally got it.

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points