Skip navigation
Currently Being Moderated

Dynamic Menu Problem

Apr 23, 2012 4:51 AM

Hi Everyone,

 

I'm having a small problem which I do not understand.  I have one template with a main navigation drop down menu applied to multiple pages.  The secondary drop down menu only works on some pages's but not all.  I compared the html, css, scripts and they are all exactly the same when the pages load.  Has anyone else experienced this bug when using v2 dynamic menus.  I have not experienced this with my other sites.

 

Thank you,

Chris

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Apr 23, 2012 7:27 AM   in reply to VillageBCS

    Hello VillageBCS,

    Is there any way we can get a link to an example of your problem. I've been using the v2 dynamic menus and have not has such an issue.

     

    Chad Smith | www.bcgurus.com/Business-Catalyst-Templates for only $7

     
    |
    Mark as:
  • Liam Dilley
    6,719 posts
    Feb 28, 2012
    Currently Being Moderated
    Apr 23, 2012 12:21 PM   in reply to VillageBCS

    Have you made sure your scripts and images all start with a / in the src?

     

    E.G.

    <link rel="stylesheet" href="/css/styes.css" type="text/css" media="screen" />
     
    |
    Mark as:
  • Liam Dilley
    6,719 posts
    Feb 28, 2012
    Currently Being Moderated
    Apr 23, 2012 11:00 PM   in reply to VillageBCS

    At a guess then from the info it would likely be a selected state css issue as thats added the parent li or length of the words on menu item causing issues.

    Like Chad said, hard to know withougt seeingit. If BC Gurus do not get back to you or solve it drop a PM to me here to look at for you. Hoepfully Chad can sort you out though

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points