Skip navigation
itsjackkk
Currently Being Moderated

Sync errors when composition is exported

May 1, 2012 3:45 PM

Hi

 

For my uni project, I had to create something in after effects and I did a lyric video to a song. I created the composition and went well and then I came to make the composition into a movie.

When I had exported it and played it back, the syncing with the music and the words and actions on the words had lost all the sync.

 

I uploaded the video here so you can see what I mean: http://www.youtube.com/watch?v=BSaTknv-juk&feature=youtu.be

 

Just a few seconds in the word street is meant to move to the left and obviously be in sync with the word however it isnt. I have tried different export options but have no idea why it keeps losing the sync.

 

Anyone have any ideas how I can solve this?

 

Thanks,

 

Jack

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    May 1, 2012 8:09 PM   in reply to itsjackkk

    We need to know a lot more if we're going to help you. Please provide answers to the questions listed here:

     

    http://forums.adobe.com/thread/961743

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 1, 2012 10:13 PM   in reply to itsjackkk

    You're not telling us anything. As Todd said, we need much more info about what's involved - comp settings, source footage and interpretation, render settings, how it's beeing viewed once rendered. Could be anything from sucky MP3 glitches to encoding issues due to unsuitable settings.

     

    Mylenium

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points