Skip navigation
This discussion is archived

Known Issues in new skins

Jul 17, 2012 3:02 PM

Tags: #test
  Latest reply: RickCP, Aug 28, 2012 9:54 AM
Replies 1 2 3 4 5 ... 7 Previous Next
  • Currently Being Moderated
    May 8, 2012 10:12 AM   in reply to adobe-admin

    If one visits a post with no answers, and does not comment it, puts an Updated at the end, although the question stays in bold mode.

     

    Don't remember it doing this before.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 8, 2012 10:12 AM   in reply to adobe-admin

    Adobe-Admin

     

    It only shows up if your editing a reply.

    doesn'r show up creating a Post, doesn't show up creating a Reply. Only shows up editing a Reply.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 8, 2012 10:17 AM   in reply to Phillip Jones

    Nope. See the screen shot in this thread where I had the option on Sunday. I was replying, not editing…

    http://forums.adobe.com/message/4382624#4382624

     
    |
    Mark as:
  • Pierre Courtejoie
    7,038 posts
    Jan 11, 2006
    Currently Being Moderated
    May 8, 2012 11:15 AM   in reply to adobe-admin

    "incoming links" and "sub forums" areas on the dark grey navigator panel do not respect the color theme.

     
    |
    Mark as:
  • John Hawkinson
    5,572 posts
    Jun 25, 2009
    Currently Being Moderated
    May 8, 2012 12:36 PM   in reply to adobe-admin

    Yeah, I can't easily reproduce it either. But I just forwarded you the PM in question and curiously I see the problem in the outbox. So maybe there's something special about that particular message...

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 8, 2012 12:44 PM   in reply to adobe-admin

    Still cannot work out why some people are not seeing the "Use advanced editor" link above the tinyMCE editor widget when replying to a message. I've tested it on IE, Chrome and FF on several machines and always get the link, as shown in my earlier screen grab. However it's obvious from the screengrabs posted by Phillip and Noel that they are not seeing the "Reply to...-^" message either, so it appears that the entire line is absent. It's generated by a script attached the various "Reply" links so there may be some client-side JS blocking to blame.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 8, 2012 12:58 PM   in reply to Dave Merchant

    Right. For me, today, it says "Post a new answer" without the reply to above it. Sending all this along to the engineers.

     

    Thanks!

     
    |
    Mark as:
  • Noel Carboni
    23,513 posts
    Dec 23, 2006
    Currently Being Moderated
    May 8, 2012 1:12 PM   in reply to Dave Merchant

    Dave Merchant wrote:

     

    Still cannot work out why some people are not seeing the "Use advanced editor" link

    Perhaps those who do see it are running on cached page data, while the latest changes have actually eliminated it.

     

    -Noel

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 8, 2012 2:12 PM   in reply to Noel Carboni

    I just used earlier today appleJack which work at the unix level  and Strippped away every cache file on the computer. The computer has to rebuild all cacahes as they are needed. Made no difference before or after.

     
    |
    Mark as:
  • Noel Carboni
    23,513 posts
    Dec 23, 2006
    Currently Being Moderated
    May 8, 2012 2:37 PM   in reply to John Cornicello

    Just looking over this page to ensure I'm on the thread I think I'm on, and I don't see the thread title anywhere...

     

    Half the stuff the forums used to provide is simply missing...

     

    Stuff doesn't fit right...

     

    Some of the color combinations and font choices leave something to be desired...

     

     

    I'm not trying to be critical or embarrass anyone, but the question begs to be asked:  Did anyone actually test this software before upgrading to it?

     

    -Noel

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 8, 2012 3:02 PM   in reply to Noel Carboni

    Odds are no. It should have been tested at least on 13-17" Laptop as opposed to 24"  screen.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 8, 2012 9:53 PM   in reply to adobe-admin

    adobe-admin wrote:

     

    (23.) The MORE link on the thread list on the Overview page takes you to the Disussions page which makes all the breadcrumb links point to Discussions.

    I don't see such a link...

     

    For instance in http://forums.adobe.com/community/flashplayer/installing_flashplayer we previously had tabs with 'Overview', 'Discussions', 'Documents', etc.

     

    Now I see a Browse pull-down with such options.  But when I select Discussions from there, it takes me to a completely unrelated list of topics (http://forums.adobe.com/threads).

     

    Also, I cannot see any way to customize a forum now (previously under Overview).

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 9, 2012 3:56 AM   in reply to John Cornicello

    Now in http://forums.adobe.com/community/flashplayer I suddenly see something "Trending Questions"; what does that mean?

    trending.png

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 9, 2012 4:37 AM   in reply to Noel Carboni

    @Noel - the thread title is also shown on your web browser window title, so for me it says "Adobe Forums: Known Issues in new skins - Mozilla Firefox". I know very few people pay attention to the window title, but hey.. they should now!

     

    @Phillip - Yes, the skin was tested. I won't comment about how much it was tested, but testing there indeed was, and I for one did that on a small-screen laptop as well as a cellphone. My opthalmologist is even now working out which department to send the bill to.

     

    @Pat - the tabs for discussions/overview/videos/polls etc are no longer displayed to regular forum users. That is intentional. The "Browse" dropdown menu takes you to the top-level of the forums - NOT the 'tab' within the one you're currently looking at (that's how it always worked).

     

    To get to the Overview page for a forum, click the next level up on the breadcrumb list (at the top of this page the list says

    Adobe Forums > Adobe general forums > Forum comments > Discussions so you'd click on "Forum Comments".

     

    To get to your personal overview page, visit http://forums.adobe.com/index.jspa?view=overview

     

    "Trending Questions" is newspeak for "Recent Activity", though not everything that trends is actually a question. You can tell by the color of the speech-bubbble icon.

     
    |
    Mark as:
  • Noel Carboni
    23,513 posts
    Dec 23, 2006
    Currently Being Moderated
    May 9, 2012 5:54 AM   in reply to Dave Merchant

    Dave Merchant wrote:

     

    @Noel - the thread title is also shown on your web browser window title, so for me it says "Adobe Forums: Known Issues in new skins - Mozilla Firefox". I know very few people pay attention to the window title, but hey.. they should now!

    Thanks for that, Dave, I do have it up there; I just hadn't noticed it.

     

    If this is by design unfortunately it's a broken design.  With Internet Explorer the page title only shows up in tabs (and nowhere at all if you don't use Tabbed browsing) UNLESS you have a 3rd party package that puts the page title in the window title (I do have that).

     

    It's almost as though the people redesigning this forum have no web experience at all and only test in one browser.  Did they just hire a bunch of kids?

     

    -Noel

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 9, 2012 2:45 PM   in reply to adobe-admin

    Quick feedback after a few days with the new skin, apologies for not reading the entire thread. Might be some dupes.

     

    • "Accepted answer" is a readability nightmare when users mis- or overuse the feature. Please consider implementing it in a less obtrusive way -- maybe simply provide links to the relvevant post?
    • I just had Chrome crash on me while typing this reply. Yay auto-recover!
    • Formatting the first post differently than the replies screws with readability, still haven't quite gotten used to it.
    • Separation between posts is a bit poor, maybe a white / lighter background box for posts could help?
    • On that note, Adobe Employee highlighted post background feels a bit severe. Share some of the love? =)
    • Forum thread list pages have a LOT of linespace between thread title rows, and font sizes are a bit on the large side. Hurts readability, especially since threads with new posts aren't as distinct in style as in previous skins.

     

    Those are some things off the top of my head. Rootin' for you guys, though, this stuff isn't easy.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 10, 2012 12:34 AM   in reply to Laubender

    Ok. I found some kind of remedy for issue #2, specifically the thing, that I cannot bookmark a specific answer in my browser.

     

    Just looked in the source code of the specific answer and could detect a message number.

    For example:

     

    http://forums.adobe.com/message/4393262#4393262

     

    Source:

     

    Message4393262sourceCode.png

     

    that leads to:

     

    Message4393262.png

     

     

    So it's all there. Please re-implement the message title, so we could bookmark it without looking to the source code of the thread or message!

     

    Uwe

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 10, 2012 6:40 AM   in reply to Laubender

    New Issue SiliconePixel (and verified by my self) has following issue I believe it’s a bug with new system.

    Go to MyStuff > Preferences. Attempt to change time zone or to change email notifications.  Responses when pressing Okay/Save, a red bar with error message and the changes not made. In Fact just click okay or Save causes the error message.

     

    Before the changes there was no error.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 10, 2012 12:21 PM   in reply to adobe-admin

    John,

     

    When I hover the mouse over the Report link it just shows the hand, nothing else.

     

    Hovering over the poster shows information, and hovering over Reply shows Reply to this message.

     

    I cleared the cache and Reloaded, still the same.

     
    |
    Mark as:
  • Noel Carboni
    23,513 posts
    Dec 23, 2006
    Currently Being Moderated
    May 10, 2012 12:53 PM   in reply to Jacob Bugge

    Some browsers show the URL in the status area when you hover over links.

     

    -Noel

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 10, 2012 2:31 PM   in reply to adobe-admin

    John,

     

    I was referring to this, in your post #100:

     

    You can also hover your mouse over the Report link and get the message number.

     

    I should like to see the message number, in whichever way possible. It is a bit easier than counting (forwards or backwards).

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 10, 2012 3:14 PM   in reply to adobe-admin

    Looking forward to it, John.

     

    You must be rather busy with all this.

     
    |
    Mark as:
  • Noel Carboni
    23,513 posts
    Dec 23, 2006
    Currently Being Moderated
    May 11, 2012 9:20 AM   in reply to adobe-admin

    adobe-admin wrote:

     

    2. No "in response to" or item numbers/links in messages in a thread

     

    I just tried to write a line to tell someone to refer back to a previous post in the same thread, and I was going to write "please see post #3".  Zzzzzt.

     

    Is the fact that the posts are no longer numbered what is referred-to in item 2 of the issues list?  If not, please add "missing post numbering" to the list.

     

    -Noel

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 11, 2012 6:14 PM   in reply to adobe-admin

    Another oddity... in the Premiere Pro forum, the bottom of the page no longer has further page numbers in the lower right corner

     

    Now, centered on the bottom of the page, it says MORE... which, when clicked, loads more messages... another MORE at the new bottom, and more messages

     

    Are ALL the forums going to go to that?

     
    |
    Mark as:
  • Noel Carboni
    23,513 posts
    Dec 23, 2006
    Currently Being Moderated
    May 11, 2012 6:27 PM   in reply to John T Smith

    John T Smith wrote:

     

    Another oddity... in the Premiere Pro forum, the bottom of the page no longer has further page numbers in the lower right corner

    That seems to be a difference between entering the forum with ?view=overview or ?view=discussions in the URL...  An inconsistent presentation to say the least.

     

    http://forums.adobe.com/community/premiere/premierepro_current?view=ov erview

     

    http://forums.adobe.com/community/premiere/premierepro_current?view=di scussions

     

    -Noel

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 11, 2012 6:36 PM   in reply to John T Smith

    I believe the large More button that loads more messages is the way the designers want it to work. Some spaces might still have a different widget in place that has a small text More link that moves you over to the Discussions page instead of staying on the overview page.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 11, 2012 7:58 PM   in reply to John Cornicello

    page.PNG

    It's nice to have that at the bottome of a topic page, but it would be very helpful if we also had that on the top.  (If we are going through a topic, page by page, to look for a specific post.)

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 12, 2012 1:57 AM   in reply to adobe-admin

    Thank you!  Here is another one....

     

    At the top of the forum http://forums.adobe.com/index.jspa there used to be a tab (View?) that allowed searching for forums.  Now we have merely the big icons for the main forums, plus a drop-down list of some additional selected forums.

     

    However, there are many more forums; if we don't have them in our bookmarks, how do we find them?  (Of course there is always Google...)

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 12, 2012 2:09 AM   in reply to Pat Willener

    If you personalise your homepage, you can include the tree-view widget that shows every forum (along with anything else you want).

     

    http://forums.adobe.com/index.jspa?showpersonalized=true

     

    Pat Willener wrote:

     

    At the top of the forum http://forums.adobe.com/index.jspa there used to be a tab (View?) that allowed searching for forums.  Now we have merely the big icons for the main forums, plus a drop-down list of some additional selected forums.

     

    However, there are many more forums; if we don't have them in our bookmarks, how do we find them?  (Of course there is always Google...)

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 12, 2012 5:27 AM   in reply to adobe-admin

    adobe-admin wrote:

     

    Issues reported in the forums that are being worked on:

    1. Not showing count of user messages next to their names in a thread
    ...

    Or anywhere else, it would seem. It's not in their profiles either.

     

    Incidentally, when I clicked on the Reply button of the opening message of this thread to post this message, I was not taken to the last message but here:

    Untitled-1.jpg

     

    I had reported the same problem before these great changes, but nobody seemed to care or take notice.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 12, 2012 5:30 AM   in reply to Claudio González

    And, instead of so many different (and useless)  box types for different kinds of participants, couldn't we have images identified as such instead of them apearing disguised as normal text?

     
    |
    Mark as:
  • Noel Carboni
    23,513 posts
    Dec 23, 2006
    Currently Being Moderated
    May 12, 2012 7:19 AM   in reply to Claudio González

    Since the background is a variable, I propose putting a single line of black pixels around images.  When the background was white one could, I suppose, anticipate that and do something artsy to blend images into the background but now (since it seems wont to change) that just seems silly, and ultimately could cause confusion...  Just note how the top part of Claudio's screen grab above is undifferentiated from the background.

     

    This will no doubt downsize, but I think it will illustrate what I'm talking about:

     

    LineAroundImage.jpg

     

    -Noel

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 12, 2012 7:24 PM   in reply to Dave Merchant

    Dave Merchant wrote:

     

    If you personalise your homepage, you can include the tree-view widget that shows every forum (along with anything else you want).

     

    http://forums.adobe.com/index.jspa?showpersonalized=true

    Thanks; didn't know about that!

     
    |
    Mark as:
1 2 3 4 5 ... 7 Previous Next
Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)