Skip navigation
JamesMarco
Currently Being Moderated

Flashplayer will not load movie in browsers

Jun 11, 2012 4:50 PM

Tags: #swf #flash_player

after numberous attempts and hunting forums my flash photo gallery will not play from server

although everything is fine locally tested here is a copy of code for page

 

<!-- www.hitslink.com/ web tools statistics hit counter code -->
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
    "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta name="generator" content="HTML Tidy for Linux (vers 6 November 2007), see www.w3.org" />
<script type="text/javascript" id="wa_u">
</script>
<script type="text/javascript">
//<![CDATA[
wa_account="BB8DB890939B"; wa_location=14;
wa_pageName=location.pathname;  // you can customize the page name here
document.cookie='__support_check=1;path=/';wa_hp='http';
wa_rf=document.referrer;wa_sr=window.location.search;
wa_tz=new Date();if(location.href.substr(0,6).toLowerCase()=='https:')
wa_hp='https';wa_data='&an='+escape(navigator.appName)+
'&sr='+escape(wa_sr)+'&ck='+document.cookie.length+
'&rf='+escape(wa_rf)+'&sl='+escape(navigator.systemLanguage)+
'&av='+escape(navigator.appVersion)+'&l='+escape(navigator.language)+
'&pf='+escape(navigator.platform)+'&pg='+escape(wa_pageName);
wa_data=wa_data+'&cd='+
screen.colorDepth+'&rs='+escape(screen.width+ ' x '+screen.height)+
'&tz='+wa_tz.getTimezoneOffset()+'&je='+ navigator.javaEnabled();
wa_img=new Image();wa_img.src=wa_hp+'://counter.hitslink.com/statistics.asp'+
'?v=1&s='+wa_location+'&eacct='+wa_account+wa_data+'&tks='+wa_tz.getTi me();
document.cookie='__support_check=1;path=/;expires=Thu, 01-Jan-1970 00:00:01 GMT';
document.getElementById('wa_u').src=wa_hp+'://counter.hitslink.com/tra ck.js'; //]]>
</script><!-- End www.hitslink.com/ statistics web tools hit counter code -->
<!-- saved from url=(0014)about:internet -->
<title>Jewery Hospitalbase</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /><!--Fireworks CS3 Dreamweaver CS3 target.  Created Sun Jul 31 14:24:54 GMT-0400 (Eastern Daylight Time) 2011-->

<style type="text/css">
/*<![CDATA[*/
<!--
body {
        background-color: #000;
}
#apDiv1 {
        position:absolute;
        left:410px;
        top:247px;
        width:668px;
        height:405px;
        z-index:1;
}
#apDiv2 {
position: absolute;
left: 423px;
top: 265px;
width: 555px;
height: 392px;
z-index: 1;
background-image: url(../../Media/myalbum.swf);
background-color: #FFFFFF;
}
-->
/*]]>*/
</style>

<script src="../../Scripts/swfobject_modified.js" type="text/javascript">
</script>
<style type="text/css">
/*<![CDATA[*/
body {
  background-color: #FFFFFF;
}
/*]]>*/
</style>
</head>
<body>
<div id="apDiv2"><object id="FlashID" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="640" height="480">
<param name="movie" value="../../Media/myalbum.swf" />
<param name="wmode" value="opaque" />
<param name="swfversion" value="6.0.65.0" />
<!-- This param tag prompts users with Flash Player 6.0 r65 and higher to download the latest version of Flash Player. Delete it if you don’t want users to see the prompt. -->
<param name="expressinstall" value="../../Scripts/expressInstall.swf" />
<param name="QUALITY" value="high" />
<!-- Next object tag is for non-IE browsers. So hide it from IE using IECC. -->
<!--[if !IE]>-->
<object type="application/x-shockwave-flash" data="../../Media/myalbum.swf" width="640" height="480"><!--<![endif]-->
<param name="wmode" value="opaque" />
<param name="swfversion" value="6.0.65.0" />
<param name="expressinstall" value="http://www.thejewelryhospital.com/Scripts/expressInstall.swf" />
<param name="QUALITY" value="high" />
<!-- The browser displays the following alternative content for users with Flash Player 6.0 and older. -->
<div>
<h4>Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.</h4>
<p><a href="http://www.adobe.com/go/getflashplayer"><img src="http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.g if" alt="Get Adobe Flash player" width="112" height="33" /></a></p>
</div>
<!--[if !IE]>--></object> <!--<![endif]--></object></div>
<img name="JeweryHospitalbase" src="../../JeweryHospitalbase.jpg" width="1280" height="1024" border="0" id="JeweryHospitalbase" usemap="#m_Jewery20Hospitalbase" alt="" /> <map name="m_Jewery20Hospitalbase" id="m_Jewery20Hospitalbase">
<area shape="rect" coords="62,734,250,772" href="Specials.html" alt="" />
<area shape="rect" coords="61,692,249,730" href="Radio.html" alt="" />
<area shape="rect" coords="60,648,248,687" href="gallery.html" alt="" />
<area shape="rect" coords="62,603,250,641" href="About.html" alt="" />
<area shape="rect" coords="64,563,252,601" href="contact.html" alt="" />
<area shape="rect" coords="62,518,250,555" href="home.html" alt="" /></map> <script type="text/javascript">
//<![CDATA[
swfobject.registerObject("FlashID");
//]]>
</script>
</body>
</html>


Please Help

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Jun 12, 2012 4:30 AM   in reply to JamesMarco

    If when you test it locally you are testing in the Flash IDE and it works, then placing the swf in a different folder relative to the html page on the server is where your problem lies.  When you embed an swf into an html page, it essentially lives in the same folder as that html page, and needs to target any files it loads as if it is in that folder.  It does not have to be in the same folder, but it has to be coded to target files as if it is.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jun 13, 2012 4:33 AM   in reply to JamesMarco

    You're welcome

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points