Skip navigation

I'm a Creative Cloud member, why is my app launching as a trial? Mac OS 10.7.4

Jun 27, 2012 1:40 PM

Tags: #trial #creative_cloud
  Latest reply: YousefSh, Jan 2, 2014 6:32 AM
Branched to a new discussion.
Replies 1 2 Previous Next
  • Currently Being Moderated
    Jun 12, 2012 11:47 AM   in reply to Jeff A Wright

    my credit card has been debited and on my subscrition page it says that my CC is ok so I assumed that everything was ok from that side

    whitch support team ? how do i contact them ?

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jun 12, 2012 11:58 AM   in reply to XR21

    Here in the quick link for Adobe Chat support :- http://adobe.ly/yxj0t6

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jun 12, 2012 12:26 PM   in reply to Manish-Sharma

    is there any french phone number or is it US only ?

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jun 12, 2012 1:23 PM   in reply to Jeff A Wright

    Case #0208531684

    from french support

     

    they say to check my id and language wich i have done

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jul 23, 2012 6:44 PM   in reply to Jeff A Wright

    Jeff ,

     

    I too just got my subscription and got my welcome mail and verified my address - I am running 10.7.4.  I have followed the steps in this thread, removed ALL cs5.5 software - rebooted - and same issue - started with JUST DW6 - then today (1 day later) PS6 asked for serial number.  I have contacted support on line - they apparently should not be listed under the support section - as they are not aware of this issue (I have to point them to this site) and after 45 minutes of each time on line with them - they finally state that they are "not technically trained, and to call technical support"  As I sit here with a 1 hour and 45 minute wait time (COMPLETELY UNACCEPTABLE) but I have no choice....

     

    your thoughts?

     

    Chauncey

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Aug 13, 2012 3:57 PM   in reply to Jeff A Wright

    Thank you !!!

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Dec 31, 2012 8:05 PM   in reply to Jeff A Wright

    I know this is an old thread but my experience maybe helpful to someone who had the same problem I did and was looking for answers....

     

    I had the same issue as mentioned here, products downloading in trial and asking for a serial number when I try to activate.   Confirmed my email, waited 3 days (as suggested in another post about sometimes it takes Adobe's servers time to issue SNs -- don't know why it would take that long but...) finally called Adobe.  They looked at my account and noticed that I had not sent MYSELF an invite.  Apparently, being the account admin does not automatatically make you a user...this step is not very clear in any of the documentation.

     

    BTW, I am using Window's 7 PCs.  Works great now that I got that figured out.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jan 25, 2013 7:03 AM   in reply to mbook design

    Here is a fix that has worked for us. Click on License the software. If the next screen comes up and wants to log you on with your user id, click "not my id." On the next screen re-enter your log on and password and the software should activate.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Feb 18, 2013 9:09 AM   in reply to Jeff A Wright

    Hi, I have the same problem,

    Have you received your welcome e-mail for the Creative Cloud yet?

    I got no email from Adobe, but it took my money already. What should I do ?

     

    Thanks

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Feb 20, 2013 10:48 AM   in reply to Jeff A Wright

    No sir,

     

    I send you my screenshot with this mail. can you suggest me any solution ?

     

    Thank you for your kindness.

     

     

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

     

       Tanaset Kullapatmongkol

     

    <Signature removed by moderator>

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 3, 2013 8:39 AM   in reply to Jeff A Wright

    Nop... not working here.

     

    I'm a Member of CC for the last 30hours, and all my apps are still in Trial mode

     

    I'm using a iMac with OSX 10.8.3

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 3, 2013 9:06 AM   in reply to DBX_Designer

    please see message# 49.

     

    Try steps in this document: http://helpx.adobe.com/creative-suite/kb/trial--1-launch.html for

     

    If issue still persists, mention your adobe user id in your next post.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 22, 2013 8:56 AM   in reply to behal.sarika@yahoo.com

    Thanks behal.sarika .. but the problem presists.

     


    I can't Deactivate, because this is a clean install on a 2 day old mac.

    But it keeps sending me to the "Serial Number" screen.

     

    My Adobe ID is: <E-mail removed by Moderator>

     

    Tnx

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 22, 2013 6:40 AM   in reply to DBX_Designer

    Solved!
    The cause of the problem was so stupid You can't imagine.

    The person o bought Creative Cloud, forgot to make me (and my adobe ID) one of the users on the CC settings page.
    And that kept me from activating CC for  a day or two.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jan 2, 2014 6:32 AM   in reply to Jeff A Wright

    I found the solution for me!

     

    On creative cloud software:

    1. Click the gears icon on the top right and click preferences.
    2. Click the accounts tab.
    3. Click Sign out. Then sign back in.
    4. Run your Adobe programs. They should now start normally WITHOUT asking you for a serial number... Also, a notification on the bottom right of my windows came up after I started photoshop... saying to register my software (this never came up before and is optional).
     
    |
    Mark as:
1 2 Previous Next
Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)