Skip navigation
Tony_Ry
Currently Being Moderated

FlexPMD 1.2 and Eclipse Plug-In

Oct 20, 2010 8:24 AM

Hi, I'm probably missing something simple here but Flex PMD (using the eclipse plugin) isn't working for me: Nothing gets populated in either the Flex PMD view or the CPD view but the views do open when I run Flex PMD.

 

My configuration is:

 

FlexPMD command line installation: C:\Software\FlexPmdAll\flex-pmd-command-line-1.2.jar

FlexPMD custom ruleset: C:\Software\FlexPmdAll\pmd.xml

Java command line: java -Xms512m -Xmx512m

FlexCPD command line installation: C:\Software\FlexPmdAll\flex-pmd-cpd-command-line-1.2.jar

 

There are no spaces in my workspace path, it is simply: C:\Views\ProjectNameHere\

 

Using these settings I get a pop-up error message saying: 'add markers job' has encountered a problem.

Expanding on this error gives me: An internal error occurred during: "add markers job". Index: 0, Size: 0

 

If I change the Java command line (a tip found on the web) to: java -Xms512m -Xmx512m -Djava.io.tmpdir=C:\Users\NameGoesHere\AppData\Local\Temp

I get the same error.

 

If I remove the custom ruleset value no error message shows when I run Flex PMD but nothing happens either.

 

If you have any idea what's wrong let me know. The open source website is offline and I can't find any reference sites that don't link to it for an answer.

 

Cheers,

 

Tony

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Oct 20, 2010 8:28 AM   in reply to Tony_Ry

    Hi Tony,

     

    we're planning a new release of the plugin really soon. could you give a try to install a newer temp version from this update site? http://www.rialvalue.com/flexPmd/updateSite/ and let me know if the problem still persist?

     

    this update site comes with FlexPMD 1.1 bundled but from the preferences you'll be able to point to whatever version you have locally

     

    please let me know if the problems persist

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Oct 20, 2010 9:04 AM   in reply to Tony_Ry

    mmm it sounds like it's messing around with your old preferences... Could you open the preferenes panel for FlexPmd, make a dummy change and save them just to override any wrong value?

     

    Xavi    

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Oct 20, 2010 9:12 AM   in reply to Tony_Ry

    Can you open the "Error Log" view on eclipse and see if there's any message there from FlexPMD? I guess that the popup error you see is truncated...

     

    Xavi

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Oct 20, 2010 2:11 PM   in reply to Tony_Ry

    what OS are you in? do you have admin rights?

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Sep 18, 2011 1:52 PM   in reply to Tony_Ry

    Hi,

     

    I had a similar problem. I resolved it by installing the update into FB 4.5. However, while I get a PMD view, I do not get any CPD view. I am on Mac OSX

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Sep 22, 2011 7:46 AM   in reply to Cancerinform

    I have encountered this same problem. I am on Win7, have admin privs, am running Flash Builder 4.

     

    Is there any way to fix this without updating to Flash Builder 4.5?

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Oct 15, 2011 4:43 PM   in reply to Tony_Ry

    I've just gotten the "add markers job" error when trying to analyze various individual files in my project, but I don't get it when I analyze the whole folder.

    Based on this, plus some details about the classes themselves, I have a hunch that maybe the error is happening when there aren't any errors to report.

    Thoughts?

     

    I'm using FDT on a Mac running 10.6

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Nov 4, 2011 9:49 AM   in reply to xyroclast

    Based on the last two posts here : http://forums.adobe.com/message/3872559#3872559 the problem might spaces in the workspace path. The default is something like 'c:\Documents and Settings...' so it may well be http://bugs.adobe.com/jira/browse/FLEXPMD-127

     

    I don't get any output, or any errors, Builder 4.5, Flex 4.1 SDK, Windows XP.

     

    Hopefully the next release will fix all this, because it's a really common use case that really should Just Work.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jun 25, 2012 10:54 PM   in reply to Tony_Ry

    Did you ever get FlexPMD running? I'm getting the exact same error that you got -

    26.06.12 07:50:50,755 [0x0-0x175b75a].org.eclipse.eclipse: !MESSAGE Error running

    FlexPMD/var/folders/l2/q0y9p12d1419gczk1j_gtbdc0000gn/T/flexpmd6167148 067338996286dir/pmd.xml (No such file or directory)

     

    This is with OS X, Flash Builder 4.6 and the FlexPMD 1.2 from the link in the start of the thread.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jun 25, 2012 11:14 PM   in reply to casper_no

    Finally got it to work, seems like there was some problem with preferences after I updated from 1.0 to 1.1. The solution was to "restore defaults" from FlexPMDs preference panel.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jun 26, 2012 6:49 AM   in reply to casper_no

    The only issue which i found was Flex PMD is not compatible with java version 7.

    Uninstall the java 7 and try with java 6 it works...

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (1)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points