Skip navigation
annemantz
Currently Being Moderated

while in bridge when tools>PS>batch - nothing happens

Jul 25, 2012 10:32 AM

Tags: #cs4 #photoshop #bridge #batch #batch_editing

i batch edit ALL the time - did it just last night & now is not working. i have CS4 for Bridge and PS. when in bridge going to tools>photoshop>batch, usually PS pops up and then has the 'batch' window where you can select which preset you want to run.....however when i do tools>PS>batch, PS opens, but the "batch" window doesn't open and therefore i am unable to batch. Any help for this? i ran it last night on one session and it worked perfectly, then went to run on another session and it didn't work - didn't change any settings or anything with my computer at all either.

i would appreciate it so much! anne

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Jul 25, 2012 10:35 AM   in reply to annemantz

    Check to see if you have the startup scripts enabled in preferences.

     

    If checked try resetting preferences.  Hold down Ctrl key (option on mac) and you should get a reset window.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jul 25, 2012 3:34 PM   in reply to annemantz

    By nothing happened you did not get the reset window means you did not do it correctly.  You have to press and HOLD the Option key.  Should get a reset widow with 3 options.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jul 25, 2012 11:07 PM   in reply to annemantz

    You have to press and HOLD the Option key as you relaunch Bridge.  

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points