Skip navigation
Currently Being Moderated

Multi-column layout and Hyperlinks Bug

Jul 27, 2012 12:06 AM

Hi,

 

In a german forum, someone found a bug about having hyperlinks in a multi-column layout. All Hyperlinks starting the second column do not work. In between more people (me included) can confirm this bug in v20 and v21. You have to create single frames to get it work.

Please Adobe representatives, forward this bug report to the engineers.

 

 

Thanks

Yves

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Jul 27, 2012 1:03 AM   in reply to Yves Apel - IC

    Hi, Yves!
    As I already wrote on that German forum, I can confirm that bug for InDesign CS5.5 and v20 DPS. Did not test in newer version.

     

    What perplexed me is, that if I go to the Adobe "Feature Request/Bug Report Form" site there is no way to address a bug directly to DPS or a specific DPS version:

     

    https://www.adobe.com/cfusion/mmform/index.cfm?name=wishform

     

    Is there another web site for that purpose?

     

    Uwe

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jul 27, 2012 1:36 AM   in reply to Yves Apel - IC

    Thank you, Yves!
    Did I looked under InDesign or was it the upcoming heat in my office that I did not catch it?

     

    I will file a bug report…

     

    Uwe

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jul 27, 2012 4:42 AM   in reply to Yves Apel - IC

    This is the probably the most monitored of the user forums by Adobe personnel, but I would still file the bug report. I very rarely use hyperlinks and opt for buttons instead. I've found hyperlinks a bit wonky.

     

    BTW, one thing to try...do not use shared hyperlink destinations.

     

    Bob

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jul 27, 2012 5:11 AM   in reply to Bob Levine

    @Bob – I already filed a bug report.

    Also tried not to use "shared hyperlink destinations".

     

    The bug is still there…

     

    Uwe

     
    |
    Mark as:
  • Bob Bringhurst
    4,629 posts
    May 29, 2007
    Currently Being Moderated
    Jul 27, 2012 6:59 AM   in reply to Laubender

    Thanks for reporting this issue. I notified the tester.

     
    |
    Mark as:
  • Bob Bringhurst
    4,629 posts
    May 29, 2007
    Currently Being Moderated
    Jul 27, 2012 8:40 AM   in reply to Laubender

    I heard back from the tester. This issue will be fixed in the next release (v22), which is scheduled for August 7.

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points