Skip navigation
SmokeyMac
Currently Being Moderated

Problems with CC website

Aug 3, 2012 3:22 AM

The file display on my Creative Cloud page is acting very odd. If I use the back button or navigation it doesn't show any files and the navigation bar is jumbled. Looks like a problem with the CSS render. I'm using Firefox, just wondered if anyone else is having the same problem?

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Aug 3, 2012 12:17 PM   in reply to SmokeyMac

    No problem here on two Macintoshes and Safari browser.

     

    Try using a different browser to see if that makes any difference.

     

    What operating system?

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Aug 4, 2012 12:37 AM   in reply to SmokeyMac

    That's exactly my problem. I use Lion and Mountain Lion. On both systems i tested Safari Version 6.0 (7536.25) and FireFox, just downloaded a few seconds before. The problem appeared first time at 01.08.2012.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Aug 4, 2012 6:59 AM   in reply to SmokeyMac

    Now everything seems to work, iMac, Macbook pro iPad, everythings ok.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Aug 4, 2012 11:22 AM   in reply to SmokeyMac

    Anyone still experiencing the issue?

     

    -Dave

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points