Skip navigation
Currently Being Moderated

Need Help with Conatct Form

Aug 5, 2012 1:09 PM

I created a Contact Form  in DW CS6, and I used the php and html files provided by Nancy O. in her forum dated back to October 2011. Follow the link for details. http://forums.adobe.com/message/3970070#3970070

 

I believe I have followed all the required steps, and almost everything seems working properly, except that I am not (Recipient) getting an e-mail. However, the client has received an automated reply from me (Recipient). But no e-mail were sent to me.

 

Please refer to below (Part of php code - Between Lines 12 and 35) where I have made the changes:

 

Contact Form.jpg

 

 

I am not sure where I have made an error(s). Could anyone please assist?

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Aug 5, 2012 3:53 PM   in reply to sustainable_D

    Sorry I am confused

     

     

    everything seems working properly,???

     

    I am not (Recipient) getting an e-mail.  Who is "I" ?

    the client      Who  is "the client" ?

    has received an automated reply from me (Recipient). No idea what this means ?

    But no e-mail were sent to me.   Who is "me" ?

     

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Aug 5, 2012 6:05 PM   in reply to sustainable_D

    //This goes to your web site's email address

         $subject[0]="message from YOURSITE.COM";

         $mail_intro[0]="The following message was sent from YOURSITE.COM:";

         $mail_fields[0]="first_name,last_name,email,phone,subject,message";

     

    //This goes to the customer who submits the form

    // Send back to sender config

        $send_copy[0]="yes";

        $copy_format[0]="vert_table";

        $copy_fields[0]="first_name,last_name,subject,message";

        $copy_subject[0]="YOURSITE'S automated reply";

        $copy_intro[0]="Thanks for taking time to contact YOURSITE. Someone will be in touch with you soon.";

     

    Fields shown in red must match HTML form fields exactly. Fields in bold red are required fields.

     

     

    <Note that the e-mail I used to send the Form is different...>

     

    I don't know what this means.  Please post a link to your test page.

     

     

     

    Nancy O.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Aug 7, 2012 8:59 AM   in reply to sustainable_D

    Looks OK to me.  Form seems to work.

     

    Nancy O.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Aug 7, 2012 9:31 AM   in reply to sustainable_D

    I did not get any e-mail stating that so and so is requesting this and that. No e-mail has been sent to me.

    Did you check your spam folder? 

     

    // options to use if hidden field "config" has a value of 0

    // recipient info

        $charset[0]="iso-8859-1";

        $tomail[0]="CLEINT@DOMAIN.COM";

        $cc_tomail[0]="YOU@DOMAIN.COM";

        $bcc_tomail[0]="ANOTHER@DOMAIN.COM";

     

     

    Nancy O.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Aug 7, 2012 1:57 PM   in reply to sustainable_D

    Try using a different email account such as gmail or hotmail (both free).

     

     

    Nancy O.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Aug 18, 2012 10:06 AM   in reply to sustainable_D

    Sorry to leave you hanging with this but I have been off line for a week while moving.

     

    I don't see any problems with your PHP or your HTML code.  I must conclude that something is missing at your server's end.   Ask your host what type of server you have, which ver of PHP is installed.

     

     

    Nancy O.

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points