Skip navigation
Currently Being Moderated

Glossary Content Disappears from HTML Help (CHM)

Aug 7, 2012 5:17 PM

Hi all,

 

Using Robohelp 8.0.2.208 on Windows 7 (64bit).

 

I've created a glossary, and upon compiling html help, when accepting the prompt to preview the compiled CHM I can see the glossary. No problems there.

 

However, if I close the CHM file, and then re-open it later (just from the directory I save it to, which is on my local machine), although the glossary tab appears, all the glossary terms are gone. In fact the whole glossary section is grey - there's a glossary tab, but no content or even a 'space' for the content - it's just a big grey section.

 

Glossary.gif

 

Any ideas?

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Aug 7, 2012 5:39 PM   in reply to symmetricalMan
     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Aug 9, 2012 5:32 AM   in reply to symmetricalMan

    Hello again

     

    You could download a trial version of 10, then just use the HHActiveX.dll that comes with it.

     

    Just a thought... Rick

     

    Helpful and Handy Links

    RoboHelp Wish Form/Bug Reporting Form

    Begin learning RoboHelp HTML 7, 8 or 9 within the day!

    Adobe Certified RoboHelp HTML Training

    SorcerStone Blog

    RoboHelp eBooks

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points