Skip navigation
buckstah2
Currently Being Moderated

RoboHelp 10 - Hanging While Opening as User on Windows 7

Sep 5, 2012 12:43 PM

Tags: #robohelp #uac #windows_7_64_bit #robohelp_10

OS: Windows 7 Enterprise x64

Product: RoboHelp 10

 

 

I have setup the 64bit install of Robohelp using the application manager. After a full install, when a user trys to open Robohelp is just hangs at "intializing user data". If I right click and "Run as Administrator" and enter credentials to run as a local Administrator, it works fine. We can not have the users do this.

 

Is there something that is a known issue or something I am missing?

 

Thanks

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Sep 5, 2012 1:41 PM   in reply to buckstah2

    Hi there

     

     

    buckstah2 wrote:

     

    ...If I right click and "Run as Administrator" and enter credentials to run as a local Administrator, it works fine. We can not have the users do this.

     

     

    Are you perhaps confusing what the users of the Output created by RoboHelp will need to do with the users of the RoboHelp HTML application will need to do?

     

    While I'm unaware of RoboHelp needing to be run as an Admin to use the editing environment, there should be no need for this to happen by average users of the output created by RoboHelp.

     

    Cheers... Rick

     

    Helpful and Handy Links

    RoboHelp Wish Form/Bug Reporting Form

    Begin learning RoboHelp HTML 7, 8 or 9 within the day!

    Adobe Certified RoboHelp HTML Training

    SorcerStone Blog

    RoboHelp eBooks

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points