Skip navigation

am I missing extra content in the Library?

May 11, 2012 12:35 AM

Tags: #encore_cs6 #free_content
  Latest reply: Stan Jones, Sep 27, 2012 6:25 PM
Replies 1 2 Previous Next
  • Currently Being Moderated
    Sep 17, 2012 2:06 PM   in reply to newsigndesign

    Restart your computer and try again. I don't believe anyone has reported this problem.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Sep 25, 2012 10:38 AM   in reply to shuchi shrivastava

    Hi Shuchi, I have read this forum extensively, done exactly your instructions and I can't get any buttons to show up.  I have Library options, but NO buttons. 

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Sep 25, 2012 10:48 AM   in reply to Bill Brammer

    Not knowing which page you used for the links, I'm not sure which step to point you to.

     

    Having the library show up (with a few templates only) means you got part 1 done.

     

    Go here:

     

    http://helpx.adobe.com/encore/using/download-library-content.html

     

    Have you already donwloaded the file this points you to? If not, just do what it says. If yes, no harm in starting from the beginning here.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Sep 25, 2012 10:54 AM   in reply to Stan Jones

    Thanks, I’ll try it again.  These instructions are a little different than the other ones I had.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Sep 25, 2012 11:04 AM   in reply to Bill Brammer

    There are 3 links, and more than a few users have gotten confused by one or both parts. The instructions have changed, and these threads contain a mixture of good and not so good info.

     

    Let us know!

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Sep 25, 2012 11:25 AM   in reply to Stan Jones

    Amen!  That’s a big 10-4!    This totally worked and all of my previous irritation and annoyance is gone.  Thanks a bunch!

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Sep 25, 2012 11:47 AM   in reply to Bill Brammer

    Yes, a fine feeling when something works!

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Sep 27, 2012 4:19 PM   in reply to Stan Jones

    Can you point me to another fix?  Now I’m trying to burn Bluray and am finding a similar scene as trying to solve this one.  I’m making coasters.  I get this error 3 towards the end.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Sep 27, 2012 6:25 PM   in reply to Bill Brammer

    That's a whole different matter...

     

    I suggest you start a new thread and include the specific error message.

     
    |
    Mark as:
1 2 Previous Next

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (1)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points