Skip navigation
Currently Being Moderated

Why doesn't my css styleing or images show in CF10?

Dec 30, 2012 7:48 AM

I just installed cf10, in developer mode with the stand alone server, on my window7 machine. I can access the admminstrator/index.cfm or homepage.cfm from CF and they view fine. When I access one of my previously generated index.cfm page, none of my external css stylesheet settings work. Infact I tried adding the css setting directly and linked an image directly, nothing is showing.

 

This is my path: C:\ColdFusion10\cfusion\wwwroot\CFIDE\HTML\clarkmedia\index.cfm

 

What am I doing wrong?

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Jan 1, 2013 5:04 AM   in reply to rickaclark54

    To start with, CFIDE is a ColdFusion system directory. So you should not be developing code in it. I would strongly suggest you move your code, that is, the HTML directory, one level lower, to:

     

    C:\ColdFusion10\cfusion\wwwroot\HTML\clarkmedia\index.cfm

     

    To view that page, direct the browser to

     

    http://localhost:8500/HTML/clarkmedia or http://localhost:8500/HTML/clarkmedia/index.cfm

     

    Now, suppose your style sheet and image are, respectively, C:\ColdFusion10\cfusion\wwwroot\HTML\clarkmedia\style\myStyle.css and C:\ColdFusion10\cfusion\wwwroot\HTML\clarkmedia\images\myPic.jpg. Then you could use something like

     

    <link rel="stylesheet" href="/HTML/clarkmedia/style/myStyle.css" type="text/css">

     

    and

     

    <img src="/HTML/clarkmedia/images/myPic.jpg">

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points