Skip navigation

Login or Register to find out more about Willam van Weelden
Willam van Weelden has no profile image available
Status Level:

Recent Activity

Willam van Weelden replied to Error message when using customized HTML5 Layouts

"Try opening the slz with a zip program. Do you get a list of files or an error?   Is the file SLZConfig.xml included and is it legible?  "

in RoboHelp HTML5 Layouts 2 replies
2 hours ago
Willam van Weelden replied to Generated WebHelp whcshdata.js file often linking to incorrect pages

"What exactly do you need to do manually? Do you need to add the numbers, or do you need to amend them to make them work? Also, before gen"

in WebHelp 2 replies
9 hours ago
Willam van Weelden replied to CSH calls to local WebHelp when Chrome is your default browser and no IE is installed

"The API's all look alike. Perhaps changing the old API with the new ones provided will solve it for you. After all, four years ago, Chrome"

in WebHelp 3 replies
9 hours ago
Willam van Weelden replied to RH11 Responsive HTML5 Rendering Delays?

"It really looks like a problem with the server to me. The times needed to get images and scripts is quite extreme. It may not be your band"

in RoboHelp HTML5 Layouts 5 replies
9 hours ago
Willam van Weelden replied to WebHelp output not opening in Chrome

"HI,   Where did you download the new whproxy file? Did you get it from: http://helpx.adobe.com/robohelp/kb/webhelp-issues-robohelp-versio"

in RoboHelp 2 replies
9 hours ago
Willam van Weelden replied to RH11 Responsive HTML5 Rendering Delays?

"That's the one. Try the following: go to an unrelated page and start the responsiveness profiling. Type the URL of your help and let it ru"

in RoboHelp HTML5 Layouts 5 replies
1 week ago
Willam van Weelden replied to Output Robohelp

"Well, not what you may want to hear, but: avoid special characters in file names. Stick to basic ASCII and it will work everywhere. I woul"

in RoboHelp 1 replies
1 week ago
Willam van Weelden replied to Custom fonts

"If you want to use a non default font (or a Google webfont), you have to update your style sheet to include the font file in the output. T"

in RoboHelp 6 replies
1 week ago