Skip navigation
scott.b.powers
Currently Being Moderated

BC and DW CS6 Issues

May 11, 2012 6:46 AM

When I try to access BC sites using Dreamweaver CS6, I get 'To use this feature, open an HTML page or template from one of your existing BC sites'. I have opened those pages. Then I click on 'Admin' and it says 'Your request could not be completed. Please try again.' I  click 'Retry' and get the first message again. Anyone else having this issue?

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    May 11, 2012 8:13 AM   in reply to scott.b.powers

    When you click on the "Admin" in the BC panel does a new browser window open? Or the panel just throws that error?

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 11, 2012 2:51 PM   in reply to scott.b.powers

    Hi guys,

     

    Please reference the last FAQ note within the page below. 

     

    - http://forums.adobe.com/docs/DOC-2153

     

    Hope this helps.

    -Sidney

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 12, 2012 4:26 AM   in reply to scott.b.powers

    I have refered to the above mentioned FAQ but there is no solution there.  I can't access my Business Catalyst Premium $2000 account from Dreamweaver.  I tried to deactivate and reactivat too and this didn't do it.  Seems like a major bug to me.....

     

    Screen Shot 2012-05-11 at 8.17.09 PM.png

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 12, 2012 8:42 AM   in reply to Log Home

    Hi guys,

     

    Thanks for the heads up.  We'll look into this further and to keep communication in one area I'll update the below thread post.

     

    - http://forums.adobe.com/message/4400065

     

    Thanks for your patience.

    -Sidney

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 12, 2012 9:16 AM   in reply to Sidney Mitchell

    Hi 420,

     

    In trying to locate your BC site I'm unable to locate any site under "loghomes.businesscatalyst.com". I've checked active and deleted sites so there's no sites under this name. So the screencast confirms it never creating. However please provide me your user ID so I can look up all sites associated under your partner account. 

     

    You can private message me if wanting to keep your details safe.

     

    Thanks again!

    -Sidney

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 12, 2012 9:24 AM   in reply to Sidney Mitchell

    My partner site is http://inhale.co.  This is the account which I want on my Creative Cloud.  You are not going to find loghomes.businesscatalyst.com because it never created that site, there was an error, which is the entire problem, see the screen shot above.  I was only trying to try to see if Dreamweaver and Business Catalyst works, and it doesn't.....  I appreciate your help.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 30, 2012 6:56 AM   in reply to Sidney Mitchell

    Hi Sidney, I too am having exactly the same problem. Newely created client sites are fine but our Premium Partner site is prevented from accessing the BC panel in DW cs6 which is really annoying as it's our corperate site worked on daily

    www.nbntv.com.au

     

    We are also unable to use the phonegap build service when we are logged in using our newly merged adobe id

     

    Laurence Schuberth

    NBN Television

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 30, 2012 9:49 AM   in reply to lazmattlabs

    Hi Laurence,

     

    This is a known issue regarding not being able to see partner site via DW CS6. 

     

    Please view the workaround below at this stage.

     

    2012-05-30_0944.png

     

    - http://forums.adobe.com/docs/DOC-2153

     

    Unfortunately I'm not familar with phone gap issues I would suggest checking with phone gap support to see if this is a common issue for further assistance.

     

    Kind regards,

    -Sidney

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 30, 2012 1:56 PM   in reply to Sidney Mitchell

    Hi Sidney, Thanks for that, I hope a fix will be out soon, but I'll try that in the meantime

    Laz

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Nov 13, 2012 5:29 PM   in reply to lazmattlabs

    Is this still not fixed ?

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Nov 14, 2012 12:20 AM   in reply to mattbennell

    Hey. Did you tried this in Dreamweaver and it's not working?

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Nov 14, 2012 1:10 AM   in reply to Lucian Cozma

    I Spoke with support. In the end you need to run some preference removal techniques depending on your operating system and then re open DW and import each site again

    I'm sorry I didn't keep the URL on file - however it is probably best to have a chat with them as there are a few options and outcomes to getting it fixed

    cheers

    Matt

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points