Skip navigation
liambigtime01
Currently Being Moderated

TypeError: Error #1010: A term is undefined and has no properties

May 15, 2012 2:25 PM

Hi guys sorry to be an absolute noob im struggling with this problem as I see a few others have experienced this too. Ive searched high and low online for answers and I just cant figure out what the problem is!

 

Here is the error I get when I debug:-

 

TypeError: Error #1010: A term is undefined and has no properties. at main_cs3_fla::Animationcontentstart_30/frame76()[main_cs3_fla.Animati oncontentstart_30::frame76:7]

 

and it points me to this line of code:-

 

if (MovieClip(root).linkPage==1) { gotoAndPlay("s3"); }  MovieClip(root).slide_show.stop(); MovieClip(root).slide_show_flag=0; MovieClip(root).footer.slide_control.txt.gotoAndStop(2); MovieClip(root).animation =false;

 

Im struggling to work out what the problem is and if anyone could be so kind to help me out here I would be truly grateful - I can also send you a link to the .fla for anyone to have a quick look at.  Thanks in advance guys!

 

LT

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    May 15, 2012 2:57 PM   in reply to liambigtime01

    That is several lines of code that you show, so for starters you need to break it up into separate lines so that you can isolate the problemed line more easily.

     

    When you get the one line determined, use the trace command to see what element of that line is causing the problem.

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points