Skip navigation
Currently Being Moderated

CS6 Bridge Crashes Every Time I Open It

May 16, 2012 4:21 AM

Tags: #crash #bridge_cs6

I installed CS6 yesterday. Every time I open Bridge it crashes within 30 seconds. Every time. Here is what it is telling me. Any ideas on a fix?

 

Thanks!

rkstuetz

 

Problem signature:

  Problem Event Name:                        BEX64

  Application Name:                             Bridge.exe

  Application Version:                           5.0.0.399

  Application Timestamp:                     4f5ec28e

  Fault Module Name:                          MMXCore.8BX_unloaded

  Fault Module Version:                        0.0.0.0

  Fault Module Timestamp:                  4f308138

  Exception Offset:                                000007feed8b02a0

  Exception Code:                                  c0000005

  Exception Data:                                   0000000000000008

  OS Version:                                          6.1.7601.2.1.0.768.3

  Locale ID:                                             1033

  Additional Information 1:                  b103

  Additional Information 2:                  b10346665c041a0528be0621331ebdeb

  Additional Information 3:                  50be

  Additional Information 4:                  50be9ea65f9e84286e3f3e7d3cdd2f97

 

Files that help describe the problem:

  D:\Users\Kent\AppData\Local\Temp\WERE9F2.tmp.WERInternalMetadata.xml

  D:\Users\Kent\AppData\Local\Temp\WER39C7.tmp.appcompat.txt

  D:\Users\Kent\AppData\Local\Temp\WER5830.tmp.mdmp

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    May 16, 2012 7:21 AM   in reply to rkstuetz

    This is a recognized bug which Adobe is working on.

     

    The workaround is to right click on Bridge icon and click run in administrative mode.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 16, 2012 8:11 AM   in reply to rkstuetz

    By the way, are you using a SSD?  Others with this problem are.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Nov 30, 2012 10:45 AM   in reply to rkstuetz

    Installed CS6 right after it came out. Problem started 2 days ago.

    W7

    Changed cache location and purged

    Uninstall and reinstall CS 6

    Run in Adm mode


    Still have the problem.

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points