Skip navigation
honggang.li
Currently Being Moderated

FMS httpproxy problem, no response to POST form, no 200OK

May 24, 2012 7:58 PM

Tags: #apache #4.5 #post #httpproxy #200ok

We have an urgent problem, when FMS(port 80) is taken as proxy of Apache(port 8080). When a POST from client to server, in >50%, no response from the server, and I captured the packets using wireshark, found that no 200OK from http server.

 

To figure out if it is the problem of Apache or FMS, we access the web form in port 8080 to Apache directly, the 200OK is sent back very immediately in 100%. So we can draw a conclusion that the problem is from FMS.

 

So FMS guys,could you figure out how to solve it???

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    May 25, 2012 11:49 AM   in reply to honggang.li

    Which FMS version are you using? In 4.5.1  - we made one change - where now Apache listens on 80 and it proxies RTMPT traffic to FMS. Can you try that if that solves your problem. Is it possible for you to uprgade to 4.5 if you are on 4.0 or its not possible?

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Sep 3, 2013 11:12 AM   in reply to honggang.li

    Any updates on this?

    I have an issue whent Google Chrome loads in about 1 sec but IE takes about 4 secs to load somethimes even net 10000 on me and times out...

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points