Skip navigation
DPE82
Currently Being Moderated

SCUP/SCCM install of 11.3.300.257 fails

Jun 19, 2012 5:50 AM

Hi,

 

I'm having trouble deploying the new combined 32/64bit version of Flash published through the SCUP cab catalog and SCCM Software Updates deployment. On every one of my machines the update fails with the same error. I have a mixed environment of Win XP 32bit and Win 7 64 bit machines.

 

I've previously had no trouble at all deploing Flash (and other Adobe updates) updates using the SCUP catalog and SCCM. It is first with 11.3.300.257, where the msi contains binaries for both 32 and 64 bit, that i experiece issues.

 

The error i get in the WindowsUpdate.log is:

2012-06-19_14h45_32.png

 

WUAHandler.log (SCCM related log) gives the error:

Installation job encountered some failures: Error = 0x80240022.

 

UpdatesHandler.log (SCCM related log) gives the error:

Update execution failed.

 

The Windows Application Event Log displays nothing in relation to the msi, so no usefull info there.

 

Anyone else out there with the same issues, or with some guidance?

 

Br,

David

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Jun 26, 2012 8:12 AM   in reply to DPE82

    Hi,

     

    I have been deploying 11.3 via SCUP to both XP and Win7 clients without issues (so far!).

     

    Alex

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jun 27, 2012 1:02 AM   in reply to DPE82

    Hi,

     

    No modifications and imported from the Adobe catalog using SCUP 2011 and SCCM 2007 R2.

     

    Cheers

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jul 16, 2012 8:04 AM   in reply to Duberry_Wotsit

    I know that the response is really late. Did you solve this issue?

     

    If not, could you please do the following:

     

    - Right-click and see if the installer is blocked.

    - Try installing Flash Player using the command that you use in SCCM and see if it installs.

     

    Thanks,

    Sunil

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Oct 16, 2012 7:25 AM   in reply to Sunil_Bhaskaran

    Have, I am having the exact same problem. But 90% of my machines are fine. It is the about 30 machines, about 10% of the total, which fail with this error message. I cant see anything wrong with these machines, or anything in common thats different from the machines that patch ok.

     

    This has occurred with all Flash ActiveX updates for Internet Explorer since I began using SCUP with SCCM.

     

    any other advice that could be of use? Thanks!

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Nov 20, 2012 9:58 AM   in reply to dudeness44

    One requirement is that IE must be closed to succeed.

    Just a thought.

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points