Skip navigation
hguiney
Currently Being Moderated

In CS6, Double-Clicking Search Results Does Not Always Jump to the Result

Sep 6, 2012 3:34 PM

Tags: #bug_report

Running on Mac 10.7.4. I will use Find All, and then double-click on the results in the Search panel, expecting to be taken to that specific occurence, and nothing will happen. Sometimes it does work, but very rarely. When it doesn’t work, restarting Dreamweaver doesn’t seem to have any effect on it.

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Sep 6, 2012 3:43 PM   in reply to hguiney

    I can honestly say I've never experienced this with CS6 on Windows in Coder Plus workspace.

    Does this happen in all pages/sites?  Which workspace are you using?

     

     

    Nancy O.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Sep 6, 2012 4:31 PM   in reply to hguiney

    Hmmmm....  I'm curious why it works on one site but not the others.

     

    Although not what you describe, Find & Replace had a bug initially which was fixed in the 12.0.1 update.   Do you have the update?

    http://www.adobe.com/support/dreamweaver/downloads_updaters.html#dwcs6 12712

     

    Nancy O.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jan 2, 2013 10:05 AM   in reply to hguiney

    I am having the same problem in the Coder Workspace. Sometimes it works fine on all files. Today it decided to stop working on a php file, but works on a css file. Restarted DW, but did not resolve.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jan 2, 2013 11:07 AM   in reply to cynthusia23

    F&R (Ctrl+F)

    • Find in: Current Document (a php file)
    • Search: Source code
    • Find: "your target text/code, etc..."
    • Hit Find All button

     

    Clicking on results works for me in DW CS6, ver 12.1, build 5949 on Win.

     

    Which version & OS are you using?

    What steps are you using?

     

     

     

    Nancy O.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jan 2, 2013 11:23 AM   in reply to Nancy O.

    Hi Nancy,

    Those are the same steps I take. I am DW6 v12.0, build 5808. Mac OS 10.8.2

     

    Thank you.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jan 2, 2013 1:40 PM   in reply to cynthusia23

    Hmmmm.  You might want to file a bug report below:

    https://www.adobe.com/cfusion/mmform/index.cfm?name=wishform

     

     

    Nancy O.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jan 2, 2013 3:15 PM   in reply to Nancy O.

    Ok, thanks. FYI, I updated to build 5861, no dice.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jan 2, 2013 6:24 PM   in reply to hguiney

    hmm, maybe the program is corrupted. it has happened to me before, and while I reinstalled the program it did not stop with that. was very difficult to put the site [link removed] in the air because of it, but in the end everything went well.

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)