Skip navigation
BrielleV
Currently Being Moderated

Broken links in RH not actually broken

Nov 16, 2012 9:41 AM

Tags: #broken_links #robohelp9

I am using RH 9. I created my project in DreamWeaver, and none of my links show up as broken in DW. But, in RH, some links are showing up as broken, and when I generate the project, those links are not clickable. However, I know they are not actually broken because when I load the content using DW, the links are clickable. Have you had this problem before and how did you fix it?

 
Replies
  • Anjaneai Srivastava
    1,028 posts
    Oct 17, 2011
    Currently Being Moderated
    Nov 16, 2012 11:19 AM   in reply to BrielleV

    Hi,

     

    I haven't integarted a Dreamwevaer project with Robohelp. But, I can suggest you a few steps to locate the problem--

     

    1) Check inside Robohelp topic, if the text appears as Hyperlink or not?

    2) If you go to Broken Links under Project Manager, does it display any file?

    3) Probably, the links have lost their appropriate references when you moved your files.

     

    Can you tell me how exactly did you brought your content in RoboHelp. Did you use File-- Import -- HTML/XHTML?

     

    Thanks,

    Anjaneai

     
    |
    Mark as:
  • Anjaneai Srivastava
    1,028 posts
    Oct 17, 2011
    Currently Being Moderated
    Nov 16, 2012 12:39 PM   in reply to BrielleV

    Great, perhaps RoboHelp picked up the the broken links. Else you could have restored them manually by pointing them to the location.

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points