Skip navigation
CBTOfficer
Currently Being Moderated

Where is my Website?

Nov 26, 2012 7:43 AM

Tags: #websites #creative #free #cloud #five #loading_websites

I can easily use the Business Catalyst tool, from within Dreamweaver, and create a Business Catalyst site.  I then 'Put' the files I've prepared to this site.  When I preview the site with a browser, I only get the 'starter' site provided by Adobe.  My index.html does not get launched!  Looking at the file structure, again back in Dreamweaver, all looks normal.  Using the Admin site I see nothing out of the ordinary.  No 'cloaking' of my files.  I've moved the starter files to an Archive folder, and it still insists on launching the Adobe files instead of my own.  I deleted the Index.html provided, and re-uploaded my own.  Now I get a 'blank' page in the browser!  What am I missing?  What magic button have I not pushed?

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Nov 30, 2012 7:59 AM   in reply to CBTOfficer

    Moved from the Creative Cloud to the Dreamweaver forum. They will be able to help you here.

     
    |
    Mark as:
  • Sudarshan Thiagarajan
    4,000 posts
    Oct 15, 2010
    Currently Being Moderated
    Nov 29, 2012 8:04 PM   in reply to CBTOfficer

    1. Have you tried clearing your browser cache?

    2. Are you uploading the correct root folder?

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Nov 30, 2012 5:56 AM   in reply to Sudarshan Thiagarajan

    First, it would have helped if the BC people troubleshooted you a bit before dumping you here, but did you read the notice that the old extension is being deprecated and you have until next week to update the extension?

     

    http://www.businesscatalyst.com/_blog/BC_Blog/post/Managing_your_sites _with_the_Dreamweaver_extension_for_Business_Catalyst/

     

    Maybe someone hit the switch a few days early.  Can you confirm you have the most updated version of their extension?

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Nov 30, 2012 7:46 AM   in reply to SnakEyez02

    @SnakEyez02 - Thank you for your help.

     

    CBTOfficer originally posted in the Creative Cloud forum and this issue involved both Dreamweaver and Business Catalyst, and I moved it to the Dreamweaver forum. It it always tricky when you have an issue involving multiple products.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Nov 30, 2012 7:52 AM   in reply to Ken G. Rice

    No problem Ken.  I wish there was a way when a thread is moved it would say where it came from.  Dreamweaver tends to be one of those products that crosses over with a lot of others and it would be helpful on both ends (the poster and responders) to know where the thread has been before.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Nov 30, 2012 7:59 AM   in reply to SnakEyez02

    @SnakEyez02 - Thank you for the feedback, I will add that to any future posts I move. And if you think Dreamweaver crosses over with lots of products just imagine the posts in the Creative Cloud forum . Pretty much everything that Adobe does.

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points