Skip navigation
jarhtmd
Currently Being Moderated

Images aren't completely visible after loading in Photoshop CS6

Nov 26, 2012 9:27 PM

Tags: #issue #image #install #layers #cs6

I've been using CS3.  Without un-installing CS3, I installed CS6 . . . actually both 64bit & 32bit.  I had several problems when running.  For example, images often were not completely visible after loading . . . part of the image showed as transparent.  I could duplicate the layer & all was ok, with both the new & original layers.  This hasn't been a major problem, but is a nuisance & indicates that something is not right.  Several features even cause "Photoshop CS6 has stopped working".  Thankfully, I could always fall back to CS3 when a problem cropped up, altho' it was a pain having to save so often.

 

I deactivated CS6 and uninstalled (via Control Panel).  I then re-installed, installed updates & re-activated . . . same problem when images load.  I just re-installed, so I haven't had a chance to test other things. 

 

I've postponed installing Lightroom4, hoping to solve CS6 problems first.

 

Any suggestions?

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Nov 26, 2012 9:51 PM   in reply to jarhtmd

    Update your video card driver from the GPU maker's website.

     

    You've got an older version of the driver that has serious bugs in it.

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points