Skip navigation
NicodemusRex
Currently Being Moderated

PSE 11 Inconsistenly Recognizing Pressure Sensitivity

Jan 30, 2013 9:03 PM

Tags: #photoshop #pro #elements #windows #8 #pc #11 #samsung #tablet #smart #pressure #sensitivity #ativ

Yeah, I'm basically having the same problem as this guy in this link here:

 

http://feedback.photoshop.com/photoshop_family/topics/cs6_brush_tool_p ressure_sensitivity_sometimes_fails_from_stroke_to_stroke

 

Only I'm running it on a Samsung ATIV Smart PC Pro tablet, (Win8 64bit) and it's a trial version of PSE 11.

 

I'd like to note that it wasn't doin' this when I first installed it; it waited until after I'd performed a restart to begin with it. Reinstalled it and it still does the same thing.

It ain't the computer because the pressure sensitivity works fine in the other art programs I'm tryin' out, and I've fully updated drivers/PSE 11 itself.

 

Anyone got any ideas I'm missin' here? The guys at the local computer shop were as perplexed as I am.

 

Anyhow, thanks in advance for any advice anyone can give.

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Jan 30, 2013 11:28 PM   in reply to NicodemusRex

    You posted in the Photoshop forum by mistake.  I've moved your post to the Elements forum where you might get more answers.

     

    But we really haven't had great luck with the drivers for knockoff tablets.

    Most likely you're seeing a bug in the tablet driver.

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points