Skip navigation
Currently Being Moderated

Missing Field Blur Pins

Feb 1, 2013 10:03 PM

Tags: #cs6

No pin presents on an image when I open Blur/Field.  The cursor displays a pin but when clicked on the image no pin is visually placed.  Blur does occur when a pin is placed but no on image blur ring control presents.  Also, when the image opens in Blur (with Field Blur checked) the Blur slider sets about a third over to the right so the image is pre-blurred.  Is this a bug or have I overlooked some setting?  Thanks for any help

 
Replies
  • Pierre Courtejoie
    7,052 posts
    Jan 11, 2006
    Currently Being Moderated
    Feb 1, 2013 11:08 PM   in reply to camjc

    The initial blur is normal: http://www.photoshopessentials.com/photo-editing/field-blur-cs6/

    I'd look into display drivers issues. Could you share some info about your config by posting the contents of help-system info?

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Feb 2, 2013 4:40 AM   in reply to camjc

    camjc wrote:

     

    No pin presents on an image when I open Blur/Field.  The cursor displays a pin but when clicked on the image no pin is visually placed.  Blur does occur when a pin is placed but no on image blur ring control presents.

     

    When in Blur Gallery, ensure View > Show > Edit Pins is enabled.

     

     

    Also, when the image opens in Blur (with Field Blur checked) the Blur slider sets about a third over to the right so the image is pre-blurred.  Is this a bug or have I overlooked some setting?

     

    That's normal and just the way it is. Mine is initialised at 15.

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (1)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points