Skip navigation
tdc9
Currently Being Moderated

Everytime i run Lr 4.3 it says Not Responding and it stops working...

Feb 24, 2013 5:23 AM

Tags: #windows_7 #trial_version

I downloaded Lr 4.3 and ran the trial version first. Everytime i click IMPORT its tops working and my Win 7 OS says " Not Responding". I just dont get it. can nebody help me out of it??

 
Replies
  • kglad
    72,227 posts
    Jul 21, 2002
    Currently Being Moderated
    Feb 24, 2013 7:31 AM   in reply to tdc9

    has import ever worked for you?

     

    if not, update your video driver and retry.

     

    if yes, uninstall and then reinstall lr.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Feb 25, 2013 9:49 AM   in reply to tdc9

    Moving this discussion to the Photoshop Lightroom forum.

     
    |
    Mark as:
  • Victoria Bampton
    5,302 posts
    Apr 1, 2008
    Currently Being Moderated
    Feb 27, 2013 11:52 AM   in reply to tdc9

    What else is attached to your computer?  Particularly phones, tablet PCs, printers with card readers built in, network drives, web drives, etc.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Mar 1, 2013 10:04 AM   in reply to tdc9

    How much RAM in your machine?

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Mar 1, 2013 10:13 AM   in reply to tdc9

    That's really pushing things - even though 2 gb is the minimum official spec, Lr 4 likes more RAM than that.

     

    How many files are you trying to import, and from which camera?

     

    Does it work if you only import say, a single file?

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points