Skip navigation
Currently Being Moderated

Why can't I share to Facebook anymore?

Mar 4, 2013 8:03 PM

Tags: #facebook #share #pse11 #elements_11 #facebook_sharing

I had it uploading to FB yesterday and today it won't go. This has happened before and then when I try again a day later, it will upload. This makes no sense. I've rebooted, attempted to turn off firewall, reset the service in preferences. All I get is a white box and it just hangs there after I go to Share > Facebook.

 

I am using PSE Organizer 11 on a Windows 7 machine.

 

Here's a screen grab:

 

Capture.PNG

Please help! I did all my tagging and I don't want to have to redo that all over again!

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Mar 4, 2013 8:11 PM   in reply to TKPNPodcast

    Can you please try refreshing preferences through Edit->Preferences->Adobe Partner services. Click on clear online cache and then re-launch the application.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Mar 4, 2013 8:36 PM   in reply to TKPNPodcast

    Can you please try after sometime, there may be some issues.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Mar 4, 2013 11:17 PM   in reply to TKPNPodcast

    Please quit Organizer and try renaming folders (mentioned at last) in following hierarchies:

    %appdata%\Adobe\Elements Organizer\11.0\Organizer\OLS

    %appdata%\Adobe\Online Services\Photoshop Elements 11.0.0

     

    Now Launch Organizer and try sharing workflow. let me know if you still faces issue.

     

    ~Andromeda

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Mar 5, 2013 12:02 AM   in reply to Andromeda14

    I was facing the same issue earlier and now working fine without doing anything.

     

    Please check once again and then think of trying some workaround.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Mar 10, 2013 8:29 PM   in reply to TKPNPodcast

    I am unable to post to FB as well.  Never had an issue up until tonight.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Mar 11, 2013 5:57 AM   in reply to Cemeterylover

    Hi,

    This is a known issue and we are in the process of implementing a permanant fix for this.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Mar 14, 2013 10:51 PM   in reply to hneelu

    This is fixed now.

    However, if any of you face any further issues, kindly raise it on the forums.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 2, 2013 8:55 PM   in reply to hneelu

    I purchased and downloaded elements 11 today and have tried to share to FB numerous times and still come up with the blank white screen.  I have tried all the fixes listed above and nothing has worked.  Help?! 

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Apr 2, 2013 11:03 PM   in reply to sweep156

    Hi sweep156,

    This should be working now. Please try uploading to FB again.

     

    Regards

    Harpreet Neelu

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points