Skip navigation
WLeonard59
Currently Being Moderated

InDesign Buttons Fail to Launch

May 3, 2013 5:37 PM

I'm struggling with InDesign buttons.  I am attemping to hide an answer under one button, and reveal it by clicking on another following these steps.

 

  • I created the No. 1 as the button to click and reveal the response to the right of it.
  • I created a text box for the text to the right of the No. 1
  • Created the larger text box half hidden by the photo I have pulled to the left, which will be revealed when the 1 is clicked
  • Created the photo as a "cover" over the text box
  • Clicked on the single line of text, created a button with the characteristics
    • on release
    • normal
    • clicked the check box "hidden until triggered"
  • Clicked on the large text box and created a button with the following characteristics
    • on release
    • normal
    • clicked the check box "hidden until triggered"
  • Clicked on the 1 and created a button with the following characteristics:
    • on release
    • show or hide
    • single line of text
    • normal
      • on click
      • animation
      • created an animation to fly in from right
      • on click
        • on click
        • show or hide
        • large text box
        • click
  • Clicked on the photo and created a button with the following characteristics
    • on release
    • show or hide
    • large text box
    • normal
      • on click
      • animation
      • created animation for photo to fade out
      • click

InDesign Button Picture.png

When I preview the animation, the large text box never appears. I had the same problem to begin with, with the single line of text, and the fix was to change from flying in from the right to fade in. 

 

I spend hours every time I start one of these "animations," and sometimes I find the choices I made changed after I left the menu; other times, I find it will work if I select a different animation; sometimes, I wait until the next day and start it all over.  It's really frustrating.  I have yet to get the "swoosh" animation to work. Has anyone encountered these same problems? 

 

I'm a very new user, but I have watched every YouTube and read every tutorial I can find on these buttons. Nothing seems to be helping.

 

I appreciate any help you can give me!

 

Thanks.

 

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points