Skip navigation
Currently Being Moderated

comp disappears in custom view cam

May 23, 2013 10:56 AM

hi all

 

I'm having a weird problem viewing my 3D comp in the "custom view" camera;

 

everything is fine until, at a specific frame on the timeline, my 3D comp simply disappears in the custom view window (i.e. I toggle back and forth between these two frames, and before it's there, after it's not). It's still visible in the "active camera" and other views--and I can't find any keyframes at that point that might be shutting it off, or otherwise obscuring it.

 

Plus it's just happening in custom view....

 

I'm using CS5.5 on Windows 7

 

Any ideas?

 

thanks

 

mL

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    May 23, 2013 10:06 PM   in reply to lmaclanphere

    Screenshots. Really!

     

    Mylenium

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    May 24, 2013 10:56 AM   in reply to lmaclanphere

    Bummer indeed. At the specific frame, does an effect, layer style or other thing in one of the pre-comps kick in that may wreak havok with 3D rendering? E.g. an effect that expects a camera inside its own comp mit give you the finger for not doing so and using collapse transformations...

     

    Mylenium

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points