Skip navigation
Currently Being Moderated

Browser not seeing cf10 page css & jpg files

Jun 16, 2013 6:23 PM

Hi,

 

I need help.  My problem is this:

 

Browser does not read *.css and <img> files output by CF10, but browser does read page created by CF9.

 

I will lay out the information in steps.

 

1. When I have the following in the CF10 page, the browser reads and displays the file just fine.

    <img src="http://www.powersuasion.com/Media/Images/Feedback/AssResult.jpg" alt="View Your Writing Profile Results" width="396" height="25" border="0">

 

 

2. When I have the following on my CF9 page, the browser displays properly.

    <img src="../../Media/Images/Feedback/Intro.jpg" alt="View Results with Introduction" width="396" height="25" border="0">

 

 

3. When I have the following on my CF10page, the browser displays all elements of the page, except for jpgs and css files.

    <img src="../../Media/Images/Feedback/Intro.jpg" alt="View Results with Introduction" width="396" height="25" border="0">

   

 

My hypotheses:

 

1. CF10 is installed as c:/coldfusion10/cfusion/wwwroot/dev/webroot...

 

2. CF9 is installed as c:/coldfusion9/wwwroot/dev/webroot...

 

Could this be the problem?  If so, how do I install CF10 so that I don't have to go back and change all the jpgs and css references.

 

 

One other problem that seems puzzling;  Even when the CSS file is in the same folder as the CF10 page, the browser does not see it.

 

                                       

I hope I have clearly presented my conumdrum.  I look forward to any advice so that I can install and use CF10.

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Jun 17, 2013 9:51 AM   in reply to Karolus

    "... except for JPG and CSS files." How about other file types such GIF or PDF? Can you display them? If no, that means you have some restrictions on your Web Server what file types are allowed to be display.

     

    Another possibility is to check the directory structure of the code base.

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jun 17, 2013 2:43 PM   in reply to Karolus

    For the file types, the settings/permissions must be somewhere in your Web server app.

     

    What I meant by "code base" is your code. I might not use correct term.

     

    Does the CF9 and CF10 running on the same server? If no, perhaps you placed your code or images folder in different directory structure.

     

    Also check whether your web server points to the correct directory/folder.

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (1)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points