Skip navigation
BCPVideo
Currently Being Moderated

Encore CS 5 - DVD audio not working, preview is fine

Jul 11, 2013 1:01 PM

Can anyone tell me why my project plays fine in Encore, but when it burns to DVD the audio doesn't work?  I have probably wasted $1000 worth of time and DVDs trying to fix this and have had zero success.  I have made sure the bit rate on the audio is the same, and re-created the project from SCRATCH 3 times.  Is there a fix for this or am I a new Avid customer?

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Jul 11, 2013 1:17 PM   in reply to BCPVideo

    If you will post some screen shots of your settings, someone may be able to help

     

    http://forums.adobe.com/thread/592070?tstart=30

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Jul 11, 2013 2:00 PM   in reply to BCPVideo

    Has to be a simple explanation, this is obviously not the norm! Never had any issue like that myself.

     

    Are you using Dynamic Link from Premiere? Or exporting assets from AME to import into Encore?

     

    Like John said, screen shots are great, or at least give us a detailed workflow. "I have no sound" doesn't give us much to go by.

     

    How are you testing the DVDs, computer or set-top player?

     

    Thanks

     

    Jeff Pulera

    Safe Harbor Computers

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points