Skip navigation
MeganDesigner
Currently Being Moderated

Relinking missing links in idesign not going to Original link folder

Aug 28, 2013 5:00 AM

Hi all

 

Please help. My settings is set to go to original link folder when i relink my missing links but it wont go there. It keeps going to most recent relinking folder.

It drives me crazy because yesterday it worked perfectly fine on a difirent Doc, and on the one i am working now it wont.

Is there anything i can do to fix this? I am going mad!

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Aug 28, 2013 5:27 AM   in reply to MeganDesigner

    Go to "Preferences -> File Handling". Switch the "Default Relink Folder" (last item of the dialog box) to "Original Link Folder".

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Aug 28, 2013 6:07 AM   in reply to MeganDesigner

    Sorry, i skipped that part.

     

    It's strange indeed. Is it happening only in the current document? Try reopening the document that was working normally yesterday and see whether the problem still shows up with it. If it does, it's not a document issue but an application or system isssue. Maybe you have to try to the usual (and annoying) procedures of restarting the application or restarting the system or resetting the ID preferences.

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points