Skip navigation
EnricoHeller
Currently Being Moderated

RH TOC show/hide doesn't work

Sep 15, 2013 11:48 PM

Hello there,

 

I'm getting creazy with that Topic TOC. The show/hide doens't work anymore. If i push the link (show/hide) nothing happens. If I make a new Project it works correctly but if i make a new page in the existsting project the links still dont work. Has anyone a idea what the problem could be?

 

thanks 4 help

 
Replies
  • Currently Being Moderated
    Sep 17, 2013 1:15 AM   in reply to EnricoHeller

    Hi,

     

    Which output are you creating? Also, did you change the skin/template of the output?

     

    Greet,

     

    Willam

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Sep 17, 2013 8:27 AM   in reply to EnricoHeller

    Are you adding the Mini TOC to the topic or the Table of Contents HTML Help control? The latter will not work in WebHelp as that is for CHM only.

     

    What happens if you generate your project with a different WebHelp skin? (Whirls or PnP) Do you then also see the same behaviour?

     

    Greet,

     

    Willam

     
    |
    Mark as:
  • Currently Being Moderated
    Oct 3, 2013 10:54 AM   in reply to EnricoHeller

    Do you use DHTML effects other than dropdowns?

     

     

     

    Does your browser show any error? (Such as a JavaScript error?)

     

     

     

    Before you generated, did you manually remove the folder? Also, did you remove your browser’s cache?

     

     

     

    Greet,

     

     

     

    Willam

     
    |
    Mark as:

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points