Skip navigation
Espectador
Currently Being Moderated

HLS stops and no file under applications/livepkgr/streams/_definst_/mystreamname

Dec 12, 2013 4:38 AM

Tags: #iphone #hls #fms #stop #fme #no_files

Hi, I set up an audio only stream with FME to my FMS 4.5

This are the FME parameters:

 

envivo?adbe-live-event=envivo&adbe-audio-stream-name=envivo&adbe-audio -stream-src=envivo

 

FME conf xml

<?xml version="1.0" encoding="UTF-16"?>

          <filler>

                          <duration>50</duration>

                          <buffersize>6000</buffersize>

          </filler>

  <logs>

                           <enable>true</enable>

                          <path>c:\FME\</path>

          </logs>

 

          <mbrconfig>

                           <streamsynchronization>

                                    <enable>true</enable>

 

<referencetime>

                                               <month>0</month>

                                               <year>0</year>

</referencetime>

 

                    </streamsynchronization>

          </mbrconfig>

          <rtmpconfig>

 

                    <rtmpbuffercontrol>

 

                              <enable>true</enable>

 

                              <maxrtmpbuffersize>512000</maxrtmpbuffersize>

 

                              <maxrtmpbufferlength>3600</maxrtmpbufferlength>

                    </rtmpbuffercontrol>

          </rtmpconfig>

</flashmedialiveencoder_config>

 

 

I am using iphone and jwplayer 6 in myiphone.

The streams run perfect and sundenly it stops and in the folder applications/livepkgr/streams/_definst_/envivo I have no files.

 

Then, if I stop and start the FME it starts again with no problem.

any idea?

Now I turn on my log in the FME.

 

 

thanks

 

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Answers + Points = Status

  • 10 points awarded for Correct Answers
  • 5 points awarded for Helpful Answers
  • 10,000+ points
  • 1,001-10,000 points
  • 501-1,000 points
  • 5-500 points